Foto-dagboek week 6

lindsayvallen.nl blog werken zondag thuis pyamaHet zal jullie niet verbazen dat ik weinig bijzonders heb gedaan deze week. Met één arm voel je je toch iets minder zelfredzaam ;-) Toch heb ik wat foto’s om met jullie te delen! Kijk en lees je mee?

 

 

zaterdag 2 februari
Iets wat niet vaak voorkomt: ik moet werken! Eigenlijk best grappig, alsof ik weer een puber ben met een bijbaantje ^^. Ik werk sinds mijn 12e, eerst als bezorger van Media Expresse (televisiegidsen en magazines) en daarnaast vanaf mijn 14e in respectievelijk een schoenenwinkel, speelgoedwinkel en kledingwinkel. Rond mijn 17e besluit ik callcenter-werk te doen – ook daar werk ik zaterdag’s en ’s avonds. Van jongs af aan al wil ik al lekker mijn eigen centen verdienen (én uitgeven ;-)

lindsayvallen.nl blog Diamond point
Om half vijf ontmoet ik mijn verloofde in de stad, mijn verlovingsring is er! De ring die hij mij met Oudejaarsavond om schoof was iets te groot dus werd er een kleiner exemplaar besteld. Vandaag is de ring binnen en I love it! Het is een prachtige ring met een diamant  in dezelfde vorm als onze tatoeage. Ik draag de ring nu om mijn ringvinger rechts, zoals gebruikelijk is wanneer je Katholiek bent. Uiteindelijk zal ik de ring links dragen als aanschuif-ring bij mijn trouwring, want Katholieken dragen de trouwring links. Voor nu wissel ik een beetje – dat gips is een stuk minder treurig met een mooie verlovingsring ^^

lindsayvallen.nl blog ringlindsayvallen.nl blog ring rechts
lindsayvallen.nl blog film Flight
Na het ophalen van de ring gaan we naar de film Flight. We komen mijn nichtje en haar verloofde toevallig tegen in de bioscoop, zij gaan naar Django. Mijn nichtje trouwt in mei met haar vriend/verloofde ^^ dus kunnen we leuk ervaringen uitwisselen over de huwelijkse voorbereidingen :-) 
De film zou ik het cijfer 7 geven. Het is een vermakelijke actiefilm, maar geen topwerk.

zondag 3 februari
Werken! Gelukkig dit keer vanuit huis maar wel samen met collega’s. Dat levert hilarische taferelen op. Eerst sturen we elkaar wat voor koffie we drinken.

lindsayvallen.nl blog werken zondag thuis
Omdat we thuis werken, blijkt dat we allen in comfy outfits achter de laptop zitten. Natuurlijk moeten we ook onze pyjama’s aan elkaar showen ;-)

lindsayvallen.nl blog werken zondag thuis pyamaHihi!

’s Avonds gaan René en ik naar Gangster Squad. Deze film is leuker dan Flight – een 7,5 als cijfer. Ik hou van gangster-films maar de oude klassiekers als Scarface, Goodfellas en Casino winnen het voor mij van de nieuwe films à la Gangster Squad. Hoewel, Ryan Gosling en Emma Stone het erg leuk doen ;-)

maandag 4 februari

lindsayvallen.nl blog maandag bus
Met mijn gips-arm mag ik niet fietsen of autorijden dus ben ik afhankelijk van het openbaar vervoer. Niets voor mij ;-) Ik hou van fietsen en doe dit dan ook veel sneller dan de bus.

dinsdag 5 februari

lindsayvallen.nl blog dinsdag Carrielindsayvallen.nl blog dinsdag Carrieboek
Ik lees The Carrie Diaries uit. Geweldig boek! Love this quote :-)
Op de middelbare school heb je de stoere groepjes met meisjes die ‘in’ zijn. Ikzelf hoorde niet bij dit groepje. Deze quote beschrijft precies hoe ik er nu op terug kijk. De meisjes op de middelbare school die stoer waren, met een grote mond en brutaal gedrag – waar ik stiekem soms tegenop keek – hebben te vroeg gepiekt.

woensdag 6 februari
Yeah, vandaag een avondje uit. René en ik ontmoeten elkaar op het station na werk voor een portie Julia’s en als dessert een Starbucks’ frappuccino. Ik vind Julia’s veel lekkerder dan de standaard McDonalds-hap. Of het veel gezonder is weet ik niet ;-)

 

lindsayvallen.nl blog woensdag Julia'slindsayvallen.nl blog woensdag SB
Daarna stappen we in de trein richting Amsterdam om naar Hij Gelooft in Mij te gaan. De musical over het leven van André Hazes. Ik wist niet wat ik moest verwachten: een typische Joop van den Ende-musical of een theatervoorstelling. Het was precies geen van beiden, ergens in het midden dus. Toch was ik erg geraakt door het sterke spel van de cast en moest ik soms een traantje wegpinken.

lindsayvallen.nl blog woensdag Hazes musical
We zijn met een groot gezelschap (12 vrienden en vriendinnen, allemaal op één rij :-) dus konden elkaar lekker vasthouden tijdens de emotionele scènes en hardop lachen bij de humoristische scènes. En natuurlijk moest er een biertje geproost worden op Dré!

lindsayvallen.nl blog woensdag Hazes friends
donderdag 7 februari
Vandaag veel afspraken: een evaluatiegesprek, de tandarts, de huidtherapeut en een locatie bekijken voor het huwelijksfeest.

lindsayvallen.nl blog donderdag tandarts
Ik had geen gaatjes, yeah!

vrijdag 8 februari
Joepie, weekend! Best fijn na zo’n lange week werken. Ik beloon mezelf met wat leesvoer voor the wedding.

lindsayvallen.nl blog vrijdag boekjes
zaterdag 9 februari
Hûh, sneeuw?

lindsayvallen.nl blog zaterdag sneeuw
Dat had ik niet verwacht toen ik ’s ochtends naar buiten keek. Gelukkig verdween het als sneeuw voor de zon ;-) zodat René boodschappen kon doen. Met één arm kan ik niet echt helpen dus die arme jongen moet zowat het hele huishouden alleen doen. Natuurlijk voel ik me schuldig en probeer ik tóch te helpen. Met als gevolg dat ik een fles wasverzachter laat vallen. Oeps. Ik stel het huishouden toch maar even uit tot ik weer twéé handen kan gebruiken. Wel zo praktisch.

lindsayvallen.nl blog zaterdag NS
Nostalgie! Deze serie keken wij vroeger thuis, mijn moeder, broertje en ik waren dol op North and South. Laatst scoorde ik de complete DVD-box en dit weekend heb ik al flink wat afleveringen verslonden. Het is wel wat minder spannend nu ik ouder ben en de serie is misschien ietwat traag en gedateerd anno 2013 ;-) Maar ik geniet nog met volle teugen van de families Main en Hazard!

lindsayvallen.nl blog zaterdag film
Om René niet het hele weekend te kwellen met North and Sound kijken we zaterdagavond de horrorfilm Rec. Een cameraploeg volgt het Italiaanse brandweerteam wanneer deze een melding krijgt in een appartementencomplex. Vervolgens worden ze ingesloten en blijkt er meer nodig te zijn dan alleen de brandweer. Ik zou, in tegenstelling tot IMDB, de film een mager 6-je geven. Misschien omdat ik flink wat gewend ben als horror-fanaat, vond ik deze film niet zo spannend. Er schijnt nog een Rec.2 te zijn, maar of ik het op kan brengen het vervolg te kijken?

zondag 10 februari
En dan is het alweer zondag! Vandaag heb ik ook rustig aan gedaan, ik zit nog in pyjama achter mijn laptop en heb alwéér ;-) North and South gekeken. Vanavond lekker pasta bolognese op de bank en Obese op de buis!

Hopelijk mag dinsdag het gips eraf, ik ben het behoorlijk zat. Met gips spreek ik weinig af want het is gewoon onhandig. Ook maak ik geen outfit-posts ;-) Maar, vrijdagavond 15 februari is het 6 (!) jaar geleden dat René en ik onze eerste date hadden! Dat moet natuurlijk gevierd met een etentje en het weekend spreken we af met vrienden.

Heb jij een leuke week gehad en staat er een drukke week op de planning? Donderdag is Valentijnsdag, ga je kaarten sturen (of krijgen? ;-)

Fijne week gewenst!

xoxo Lins

4 reacties

  1. Oew, North & South is fantastisch! :D Flight staat nog op het to-do lijstje, dus ben benieuwd :) En dat werken in comfy outfits achter de laptop ken ik, heerlijk ;) En mooie ring!

  2. Klinkt als een leuke, gezellige week! :o)

    Ik ben in januari naar "Hij gelooft in mij" geweest (cadeautje voor mn ouders) en vond m echt zo leuk! Hadden jullie (ook) Hadewych of Chantal?

    1. Wij hadden Chantal, maar ik begreep dat Hadewijch ook super Rachel speelt! Ik was echt geraakt, door zowel André, Rachel, maar ook de ouders van Rachel en het kleine meisje dat de jonge Rachel speelt. Die cast heeft het voor mij wel echt de moeite waard gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *