Flashback Friday: 13-jarige Lins in de Tina (1997)

lindsayvallen.nl Flashback friday Tina interview sep1997*Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

In de zomervakantie van 1997 belt er op onze huistelefoon een redactie-mevrouw van de Tina. De Tina is een begrip in mijn jeugd: Noortje, de mazzelmeiden, toffe strips, interviews met boybands en posters. Of ik voor de rubriek ‘Dit ben ik’ een fotoshoot met interview wil doen? ‘Jaahaa vet gaaf!’, roept de 13-jarige Lindsay. Dit is het eindresultaat van de fotoshoot en het (ontzettend diepgaande ;-) interview. Ik weet nog dat ik onwijs lang op een trampoline moest springen voor de foto op te kleine schoenen, maar het gestyled worden, mooie kleren aan en opgemaakt worden was een hele leuke ervaring voor me! :-)

Te leuk om niet te delen, toch? Herkennen jullie me enigszins in zowel de foto als de interviewvragen? :-) Fijne vrijdag! – xxx – Lins

7 reacties

  1. Haha, natuurlijk herken ik het zo toch wat zijn als ik het niet zou herkennen.En ja je kon hem ook altijd iedere week gratis lezen he omdat je hem ook nog eens rond bracht.

  2. Grappig :D
    Ikzelf heb, toen ik jong was, een aantal keren in de krant gestaan en ook met een artikeltje/reactie in tijdschriften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *