Fijne Koningsdag! Oranje boven :-)

Collage Q

1. Van oranje partygirl die vroeg in de avond op Koninginnenacht begon om vervolgens na middernacht een gat in de dag te dansen op Koningsdag. 2. Naar een moeder die ’s ochtends live naar een Oranjeconcert luistert en speelgoed wil scoren op de kindermarkt.

Als je nu met je brakke harses en een kater deze foto’s ziet, I feel you. Ik heb, zoals je kunt zien, jarenlang ervaring met royaal feesten als ware queen. Dat terrein is mij niet onbekend ;-). Je hebt nog een paar uur, prop een oranje tompouce in je mikkie, neem een aspirine en je kunt er weer tegenaan. Waarschijnlijk lig jij nog op één oor als ik mijn überburgerlijke Koningsdag als moeder vandaag in volle glorie ga ervaren. Wat je plannen ook zijn, heel veel Oranjeplezier gewenst.

Oranje boven!

Liefs,
Lindsay

Dit artikel is geplaatst in LIFESTYLE, REIZEN & UITGAAN en getagged , , . Bookmark hier de permalink.

5 Responses to Fijne Koningsdag! Oranje boven :-)

 1. Kelly zegt:

  Troost het een beetje als ik zeg dat mn wekker ging om 5 uur vanochtend omdat ik om 6 uur moest beginnen met werken..? ;)

  Fijne dag vandaag!

 2. Natasja zegt:

  Ik ben voor het eerst sinds jaren s avonds naar de koninginnemarkt geweest en ik denk dat het ook weer jaren duurt voor ik weer ga, natuurlijk speelde het weer mee, maar wat een bende zeg!! En ik woon in Almere maar hoorde geen gezellige muziek of zo…

 3. Sandra zegt:

  Haha, heel herkenbaar! Eigenlijk vind ik het stiekum wel fijn dat ik nu uitgerust door de stad kan slenteren met mijn kids.

 4. patricia zegt:

  Ik ben helaas ziek, ik doe dit jaar niks met koningsdag.

 5. papazijn zegt:

  Met dit weer was feesten ook niet heel leuk geweest. We hebben het ook rustig aan gevierd op de markt in het dorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *