“FEEST” in het Rozentheater

Gisteravond stonden mijn klasgenoten en ik met knikkende knieën in de coulissen, iets voor aanvang. De voorstelling waar wij als tweedejaars de laatste schoolmaanden druk voor aan het repeteren zijn, had gisteren haar première!


Je kunt vanavond (20u15) en morgenmiddag (13u00) nog kaarten voor “Feest” reserveren via het Rozentheater. En natuurlijk zijn er veel meer voorstellingen te zien van Trap-studenten! De derdejaars afstudeervoorstelling van de acteursklas, “Revontulet”, is prachtig. Super om te zien wat afgestudeerde studenten van de opleiding waar ik ook mijn onderwijs volg, neerzetten.
Ik was diep onder de indruk.

Kortom, genoeg te zien van aanstormend talent, makers en spelers van theaterschool De Trap!

1 reactie

  1. Stoerheid! Ik kon er helaas niet bij zijn. Ga je toevallig 17 juni nog naar WOOF? Dat belooft een fijn feestje te worden daar :) Ben benieuwd wat jullie volgend jaar weer allemaal gaan maken en dan moet ik dus wel een keertje komen kijken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *