Fashionscene.tv & Net5 contest, exciting!

Ben jij de ultieme interviewer, sociaal, brutaal en heb je affiniteit met mode, beauty en modellen, dan word jij misschien wel een van de gezichten van het nieuwe Net5 programma ”Fashionscene TV”. In dit nieuwe lifestyle programma gaan zes verschillende insiders wekelijks op bezoek bij modemerken, designers, modellen en verslaan diverse grote modeshows in binnen- en buitenland. De thema’s variëren van fashion, styling, modellen, talent, beauty en shopping.

Ja!“, dacht ik! Ja, ja, ja!
Na mijn ervaring voor Ze.nl bij de SATC2 premiere, en deze zomer mijn TMF-avontuur, weet ik dat ik presenteren (net als acteren) ook heel leuk vind!
Zoals ik Tess in de uitzending ook vertelde waarom ik graag VJ zou zijn: ik ben sociaal en open, stap makkelijk op mensen af, heb lef, ben vriendelijk maar wel een durfal en voel me goed op mijn gemak met een camera op stap! Eigenschappen die volgens mij ook goed van pas komen als presentatrice.
Dus, ik monteerde mijn SATC2 reportage tot een kleine anderhalve minuut en plaatste deze op de TalentScene site. Er zijn ook leuke andere deelnemers, tot dusver een andere dame en, hoe leuk, een jongeman, maar ik hoop natuurlijk dat jullie als vaste LindsayVallen.nl bezoekers op mij stemmen ^_^
Je kunt stemmen met je Facebook, Twitter, Hyves of LinkedIn account, maar ook zonder een social media profiel kun je een stem uitbrengen.
Je meld je eerst aan als bezoeker, en daarna kun je cijfers geven aan de deelnemers, net als een rapport vroegah – waarbij je met een 1 echt niét kunt thuiskomen, en een dikke 10 zou mijn mama erg trots maken ;-)

Stemmen doe je hier! http://www.talentscene.nl/signup/index

En daarna wordt het spannend, want:
Op alle inzendingen kan worden gestemd. De vijf kandidaten met de meeste stemmen worden uitgenodigd voor de definitieve screentest in Amsterdam in januari 2011. De uiteindelijke winnaar van deze presentatie talentenjacht, zal worden uitgeroepen tot een van de Fashionscene TV presentatoren van Net5 en zal vanaf het voorjaar van 2011 wekelijks op Net5 te zien zijn in het nieuwe programma.

Dat zou zo cool zijn, toch? I would looove to do that!
Ik wens alle deelnemers heel veel toi toi toi en mocht je op mij stemmen (wat ik stiekem hoop natuurlijk :-) : thanks a bunch guys & galls, appreciated!

xoxo Lins

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *