Everyday

Dag allemaal, vriendjes & vriendinnetjes,

Het gaat redelijk. Mijn vader verblijft nog voor even in het ziekenhuis, sterkt hopenlijk snel aan & mag dan naar huis om fijn samen met ons te zijn. Soms voelt hij zich erg goed, een dag erna kan hij zich heel vermoeid voelen. Dat zal er wel bij horen, rotziekte.
Maar naar omstandigheden gaat het okay.

Afgelopen week ben ik proefkonijntje geweest bij het TNO in Zeist, waar ik natuurlijk weinig over mag vertellen, maar nog 3 maal een bezoek aan het centrum & ik heb een fikse vergoeding binnen. Tchatching! ;-) Altijd fijn, omdat ik erg veel leuke dingen probeer te bekostigen de laatste tijd.

Donderdagavond ben ik gezellig bij Lot op Squash Utrecht geweest & zijn we samen de Monza onveilig wezen maken, wat aardig lukte, een hoop lol gegarandeerd :-)
Vrijdag ben ik heel goed wezen sporten, en zaterdagavond was ik wederom op Squash Utrecht te vinden, voetbal op groot scherm & themafeest met zee, oceaan & blauw. Erg leuk! Lekker gekletst, gedronken, gedanst & het personeel was Dol & Fijn (originele t-shirts :-)) En dankjewel Lotte & Jelmer voor de oplettendheid nabij vuur!
Cindy, heel veel plezier gewenst op vakantie, kom maar terug als een gekleurde negert, en dan dansen we de Super Sunday op 30 oktober weer in!

Zaterdag aanstaande ga ik gezellig op stap met Eva, naar de Monza met o.a. Fedde le Grand & Don Diablo. Eva viert haar verjaardag (op donderdag 14 oktober is ze jarig), dus dat wordt leuk :-D

Binnenkort ga ik trouwens op kraamvisite bij Chantal, die heeft een uberlief zoontje gekregen: Jayden. Heel erg gefeliciteerd met je kleine mannetje, en tot snel dus met ons oude cluppie, ben benieuwd wie er hierna als eerste mama wordt ;-)

Binnenkort ga ik ook weer op stap met lovebird Merel, dit keer met de fiets, opdat we geen bekeuring krijgen voor op de busbaan rijden in het centrum (!) Hihi :-)
En dan is het alweer de laatste zondag van de maand: Super Sunday @ Monza :-D

Kortom: niet altijd leuke tijden, maar wel veel lieve vrienden & vriendinnetjes waar ik altijd terecht kan & a good time geven samen, niet alleen dansende, maar ook kletsend, serieus pratend & troostend. Top!

Nu ga ik snel mijn bedje in, hop!

Dikke zoen!

Lindsay
xxxx

PS: Ik ben officieel zoekende naar een ruime kamer in het centrum van Utrecht, bekijk mijn advertentie hier:
22-jarige studente zoekt ruime kamer in het centrum op Marktplaats
22-jarige studente zoekt ruime kamer in het centrum op Hyves
Dus houd je oogjes & oortjes open, and let me know! Thnx! :-)

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *