ETEN: 1e Kerstdag

Terwijl jullie misschien aan het kerstontbijt zitten, hoop ik een flinke dosis vermoeidheid bij te slapen. Maar, who am I kidding? Mezelf kennende kijk ik al vanaf 09u00 naar de klok en ben ik inmiddels uit bed om de ontbijttafel feestelijk te dekken, koffie te zetten en croissantjes-deeg met kaas besprenkelen voor ik deze in de oven doe. Ik kan slecht uitslapen.

Gisterochtend likewise. Terwijl vriendlief snoozed als een baas, maak ik een kerstontbijtje voor twee.

P1020954P1020962P1020967P1020971
Het kerstdiner op eerste kerstdag is perfect geregeld: schoonzusje en zwager koken voor de hele (!) (schoon)familie in hun nieuwe casa. Dus schuiven we easy breezy aan en hoeven we alleen alles maar op te eten. Dat was overigens geen enkel probleem, het was heerlijk!

P1030043Garnalencocktail

P1030056Rosbief met pepersaus, aardappelkroketjes en salade met pijnboompitten

P1030049Wijntje(s) erbij

P1030062Zuppa Inglese, onwijs lekker dessert!

Vanavond gaan we met mijn moeder en broertje uit eten: ook ideaal. Dus misschien heb ik niet mijn volledige uitslaap-mogelijkheden benut, ik heb verder ook weinig hoeven ‘werken’ deze kerstdagen. Dus het minste wat ik kon doen is wat plaatjes schieten, right?

Eet smakelijk vandaag! Staan jullie in de keuken als een ware Nigella Lawson of laten jullie je verzorgen bij familie, vrienden of een restaurant?

Merry Christmas!

3 reacties

  1. Oh lekker! Wij gaan vanavond lekker aanschuiven bij mijn ouders :). Wel ga ik zo de keuken induiken om een lekkere witte chocolade taart te maken :) Fijne feestdagen! En vond je foto’s mooi gisteren van je outfit hoor! =D

  2. Ziet er goed uit! Wij hebben gisteren ook met de familie gegeten, vandaag doen we het rustig aan en eet ik alleen met m'n ouders, broertje is die hard aan het werk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *