EET!

Potverdorie, ik schrok me echt kapot toen ik Lindsay Lohan & Nicole Ritchie op http://www.feedlindsay.com zag!

Even om jullie geheugen op de frissen:

Dit is Lindsay Lohan, een gezellig roodharig meisje, loved her in “Mean Girls”, misschien met wat baby phat, maar daardoor lekker stoer & origineel in de Hollywood-bimbo scene:

Ik vind haar niet dik, ze heeft goeie ronde vormen & lekker rebels haar eigen rode kleur haar.

Dit is Nicole Ritchie (rechts), dochter van Lionel en naast Paris altijd het wat chubby ogende meisje, maar wel erg grappig (“The Simple Life”) & altijd in voor een dolletje:

Ook Nicole (rechts) vind ik niet dik, maar gewoon ’n goed maatje 38.

Kijk wat deze dames zichzelf aangedaan hebben!


Nicole links, Lindsay rechts


Lindsay links, Nicole rechts

Ga alsjeblieft eten lieve dames, dun is de mode maar jullie waren ZO MOOI voordat jullie aan de slankheidswaanzin besloten deel te nemen (en daar drastisch in doorgeslagen zijn).
En Lindsay, waarom blond? Ik vond je zo prachtig als raving redhead *snik* :’-(

Werkelijk waar, is dit nu mooi?

Meiden, overal ter wereld, dit is niet mooi! Eet, geniet ervan en laat je niet gekmaken door de waanzin van de graatmagere modellen of andere celebrity-junkies.
No can’t do, dit gaat te ver.

Wat vinden jullie?

11 reacties

 1. Typisch gevalletje van stom, stom, stom… Broodmager is lelijk…geef mij maar een vrouw met mooie rondingen. Is een stuk mooier en vrouwelijker, ook…

 2. jaggie wat eng. En ja de haarkleur van lindsay is wel vrselijk dat blonde. en jeetje wat zijn ze eng mager. Ben ik blij dat ik in ieder geval een beetje vet heb. dan maar niet het ideale lichaam. Lindsay en nicole ga astublieft eten!!!!!!!!!

 3. jesus , serieus
  ik zit hier zo :|
  ik vond hun serieus echt mooi hoor, ik hou totaal niet van dat dunne en vrouwelijke vorming is gewoon prachtig, maar dit :|
  JESUS , ik vind t gewoon vies :|
  liefss

 4. Snik Snik.. Typisch geval van anorexia :-| .. Maarja.. Zelf Kunnen ze er ook niks aan doen, Als mensen niet zo snel kritiek op iemand hadden, zouden ze het nooit gedaan hebben, ik vond ze eerst véél knapper.. T lijken idd skeletten.. En die haarkleur van Lindsay.. AAUWCH.. Rood-bruin staat haar echt veel mooier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *