Een Grazia-bedankje!

Nu het jaar 2012 nadert, zit er alweer een jaar Grazia Insiders-schap op! Vorig jaar werd er voor de eerste keer een oproep geplaatst waarin Grazia naar Insiders zocht en ik zat erbij! Ik heb super leuke dingen mogen doen, waar het dagje op de redactie met kop en schouders bovenuit stak!

As we speak wordt er beoordeeld welke 5 (!) Grazia Insiders hun rol in 2012 mogen blijven vervullen. Natuurlijk hoop ik dat ich dabei bin, maar al mijn Grazia Insiders collegae zijn óók van die leuke bloggers dus het is nog even spannend! Wel kregen we gisteren alvast een cadeau van hoofdredactrice Hilmar:

Spannend, er werd gistermiddag aangebeld en ineens stond daar een jongeman met een pakketje! “Voor Lindsay?”, vroeg hij en ik knikte. Natuurlijk opende ik direct de verpakking en wat bleek: een heerlijke Blond Amsterdam-set!

Met een mooie brief waarin hoofdredactrice Hilmar haar waardering uitspreekt voor ons werk het afgelopen jaar en het nieuws dat er 5 Grazia Insiders mee mogen naar 2012. Duimen!

En de heerlijke body wash en body mist! Hmm, dat wordt lekker cocoonen onder de douche en daarna heerlijk geuren!

Relaxing Fig & Honey-set van Blond Amsterdam:
Voel het verfrissende schuim van Blond’s heerlijke Bodywash en verwen jezelf met Blond’s Body Mist, om je de hele dag heerlijk fris te voelen“.

Ik vind het heel attent dat we dit bedankje alvast van Grazia hebben gekregen en hoop natuurlijk van harte dat  ik ook in 2012 Grazia Insider mag zijn. Maar, mocht dit nu niet zo zijn, dan heb ik genoten van het afgelopen jaar. Wil je al mijn artikelen als Grazia Insider nog eens teruglezen? Dat doe je hier, via de Grazia-categorie.

Enne, vandaag ligt er weer een nieuwe Grazia in stores! Op de cover prijkt onze Doutzen, die momenteel schittert in Nova Zembla. Woensdag Grazia-dag!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *