Eclipse is coming!


Woensdagavond zaten Marieke en ik in de bioscoop. Zij voor de 3e (!) keer, ik voor de 2e keer. Als true TwiHards gniffelden we bij Jessica’s commentaar (“I mean, you know“) tijdens de girls night out met Bella. Zuchtten we (en gilden vanbinnen als tienermeisjes ;-) toen Jacob zijn shirt uit deed om Bella’s hoofdwond te stelpen na haar motor ongeluk. En voelden we mee toen Jacob’s liefde onbeantwoord werd. Wel, vooruit: Marieke leefde me met een zacht “ahw“. Ik ben, als Team Edward, natuurlijk voor het feit dat Bella haar relatie voortzet met de Cullen-telg. Like Bella said: “Don’t make me choose. Because it will be him. It’s always been him“. Zucht!

Na de film was onze Twi-honger even gestild. Maar al tijdens de heerlijke warme chocolademelk bij Starbucks waren we het eens. Het duurt nog zo lang voor Eclipse er is! Ook al lees ik Eclipse nu opnieuw en verheug ik me op de scènes in de sneeuw. In de tent, waar Jacob, hoe Edward dit ook veracht, Bella moet warm houden met zijn warme wolvenlijf. Waarin Bella het huwelijk overweegt, zodat Edward haar in de toekomst zelf vampier zal maken.
30 juni is zo ver weg!

Dus, bezoek ik met regelmaat de Eclipse site, volg director David Slade op Twitter (die tweet dat er nog 200 draaidagen zijn) en op aanraden van bro Ber ga ik ook True Blood kijken deze kerstvakantie. Of ik probeer de 10 verstopte geheimen van director Chris Weitz in New Moon te ontdekken.

Maar ik wacht.
Geduldig.
Op Eclipse.

PS:
Marieke a.k.a. Brouwertje is hartstikke leuk irl. Dus die date voor Eclipse staat! ;-) En je moet de boeken echt in het Engels gaan lezen, dan kan ik je Breaking Dawn lenen en hoef je niet tot het voorjaar te wachten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *