Echt Hema stationary, echt leuk!

lindsayvallen.nl Hema 1

Hema is echt zo’n winkel waar ik even binnen loop, nooit met lege handen wegga en daarna verbaasd op mijn internet bankieren-app kijk. Hûh, waar heb ik € 20 euro aan uitgegeven? Duidelijk: ik ben fan van Hema. Leuke kaartjes, fijne woonaccessoires en mijn nieuwste ontdekking: Hema stationary! Helemaal leuk voor mijn nieuw in te richten thuiswerkplek. Kijk je mee wat ik gescoord heb?


Over een paar weken vertrekken René en ik voor ruim 3 weken naar Zuid-Thailand. We hebben alleen een retourticket en geen plan. We gaan backpacken, best spannend! Daarover later meer. Anyway, ik vind het altijd leuk om tijdens vakanties een reisverslag per dag te schrijven. Zo weet ik bij terugkomst precies wat we wanneer gedaan hebben en (her)lees ik de herinneringen graag terug. Ik heb daar een ideaal schriftje voor aangeschaft.

lindsayvallen.nl Hema 10Het is in een plastic hoesje gestoken, wat erg handig is op reis. Zo blijft het schrift enigszins beschermd tegen weer, wind en knoeien.

lindsayvallen.nl Hema 9Binnenin kun je netjes op de lijntjes schrijven en is er ruimte om tickets of belangrijke papieren weg te steken.

lindsayvallen.nl Hema 8Achterin is er plek voor kaartjes en kun je bovendien de hersluitbare hoes gebruiken om papieren in op te bergen. Ik denk dat dit een handige aankoop is voor reisdagboeken, maar wellicht ook voor kas- of huishoudboekjes. Zo kun je bonnetjes of garantiebewijzen bewaren en je inkomsten en uitgaves bijhouden.
Maar in mijn geval wordt het mijn Thailand-journal :-)

lindsayvallen.nl Hema 7lindsayvallen.nl Hema 6Hoe cool is deze roterende stempel? Met allerlei leuke teksten om op kaarten of brieven te stempelen! Ik ben een tikkeltje ouderwets en schrijf mijn geliefde, vriendinnen of familie regelmatig een ansichtkaart of brief. Ik vind geschreven post zoveel leuker dan digitaal, vinden jullie ook niet? Een vriendin noemde mij eens ‘haar meest romantische vriendin’, met de kaartjes die ik stuur. Ik vind het gewoon leuk om te doen :-) En met deze stempels maak ik het nóg leuker.

lindsayvallen.nl Hema 5Washi tape, inpakpapier en nog twee stempels. Het fluor-oranje inpakpapier vind ik erg retro, leuk om cadeautjes voor zowel dames als heren in te verpakken. De washi tape gebruik ik op mijn werkkamer om knipsels op mijn muur te plakken. Ik gebruik het ook op onze koelkast. Met washi tape plak ik foto’s op de deur, zodat ik makkelijk kan wisselen tussen verschillende kiekjes van dat moment. Staat gezellig in de keuken :-) Plus een I love you- en vakjes-stempel, inclusief felroze stempelkussen.

Over de desk planner heb ik al veel gelezen, dat was eigenlijk mijn reden om Hema te bezoeken ;-)

lindsayvallen.nl Hema 4lindsayvallen.nl Hema 3lindsayvallen.nl Hema 2Super handig, met to do-lijstje, notes en dagen van de week. Ik schrijf vaak een globale weekplanning voor mijn werk, mijn blog en sociale afspraken. De desk planner lijkt me hier uitermate voor geschikt. De eerste keer schrijven in een vers, nieuw schrift of notitieboekje vind ik stiekem heerlijk. Nerdy hè? Gewoonlijk hou ik het een paar dagen netjes, daarna teken ik er droedels in en wordt mijn handschrift steeds slechter leesbaar. Als ik het zelf maar kan ontcijferen ;-)

Behalve mijn desk planner, liep ik de Hema dus uit met iets meer dan gepland. Maar voor slechts € 20 euro vind ik dit een leuke score. Ik wist helemaal niet dat Hema zulke leuke stationary spullen had. 

Komen jullie vaak bij Hema? 

– xxx – Lins

8 reacties

  1. Ik kom ook vaak bij de Hema. Ze hebben geweldig spul!! En inderdaad… In een nieuw schrift, een nieuwe agenda of wat dan ook is het heerlijk om te schrijven. Behalve als je een foutje hebt gemaakt… Dan ben ik vaak in staat om een hele nieuwe te kopen en opnieuw te beginnen… Ben ik de enige?

  2. Wat een leuke dingen! Ik probeer die hoek altijd te vermijden in de Hema, want anders blijf ik zulke spullen kopen (zonder het te gebruiken haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *