Disney-fan alert! Disney x Pandora collectie

Hoewel Pandora ooit een hippe vertaling was van de ouderwetse bedelarmband, heeft het merk volgens mij de laatste jaren wat aan populariteit verloren. Ik gok dat het aan jaar of 10 geleden is, dat ik een Pandora armband kocht. Ik was in 2007 destijds met René in Amersfoort, want één van onze eerste dates in het prille stadium van onze relatie bestond uit een dagje naar Dierenpark Amersfoort en daarna het centrum in. Een Pandora armband stond op mijn wensenlijstje en ik had een tegoedbon voor een juwelier, dus één en één was twee. René deed er nog een leuke bedel als cadeau bij en zo kocht ik mijn Pandora armband en kreeg de allereerste bedel. 

 

Hoewel er periodes zijn dat ik mijn armband minder regelmatig draag, ben ik er wel degelijk aan verknocht. Ik heb in de loop der jaren flink wat bedels – pardon, charms – verzameld en bij iedere charm hoort een herinnering. Dat vind ik leuk. Zo werd ik beloond met een charm in de vorm van een appel nadat ik op een sportieve manier veel kilo’s was afgevallen, kocht ik een rosé charm met madeliefjes als referentie naar Daisy uit Baz Luhrmann’s verfilming van The Great Gatsby (PRACHTIG boek en fantastisch verfilmd) en tijdens onze eerste, buitenlandse vakantie afgelopen zomer nam ik een bedel in de vorm van een palmboom mee. Pandora is een internationaal merk dat wereldwijd wordt verkocht, dus op reis een bedel als herinnering kopen is extra leuk.

Ik zie bijna nooit meer iemand met een Pandora armband, dus waarschijnlijk ben ik één van de weinigen die nog geld voor ze in het laatje brengt, maar soit. Ik volg de Instagram-pagina van Pandora om inspiratie op te doen en toen René me onlangs vroeg wat ik als presentje onder de kerstboom wilde hebben, wist ik direct dat het iets uit de Disney x Pandora collectie moest zijn. Pandora heeft samen met Disney een aantal speciale, thema-gerelateerde sieraden ontworpen. Voor mij als Disney-fan én Pandora-draagster een gouden combi (pun intended).

 

Dit is geen gesponsorde post, maar gewoon een enthousiaste Disney-geek die blij is met deze collectie. Ik ben wat dat betreft net een ekster: glinsterende juwelen en glimmende steentjes maken mij gelukkig! Net zoals de samenwerking tussen Disney x Vans waar ik ooit enthousiast over blogde, ben ik gewoon in mijn nopjes wanneer er een toffe, stijlvolle vertaling van mijn Disney-liefde naar mode en accessoires ontstaat. Simple as that.

En omdat ik weet dat er meer Disney-lovers onder mijn lezers zijn, die vast net zo blij worden van deze collectie als ik en misschien geïnspireerd raken door deze beelden. Okay, ook omdat ik fan ben van Pandora en ze een hart onder de riem armband wil steken, plus vind dat ze weer uit stoffige sieredenkistjes tevoorschijn getoverd mogen worden. Make Pandora great again! Heb je ergens nog een verloren Pandora armband liggen? Graaf hem op, want zoals Marie Kondo zou zeggen: Pandora sparks bij mij joy, letterlijk en figuurlijk dus!

Wat vind jij van de Pandora x Disney collectie? Had je vroeger ook een Pandora armband? Of heb je een ander sieraad waar je warme herinneringen aan hebt?

Liefs,
Lindsay

PS: Ik was afgelopen dinsdag in de fysieke Pandora-winkel, omdat ik de Disney-bedels graag in het echt wilde bekijken en morgen zijn er Black Friday aanbiedingen! Kortingen vanaf 20%, oplopend – des te meer je koopt, des te hoger je korting. Eén bedel is 20%, twee geven 25% korting, drie stuks 30%, etcetera. Ik heb mijn zinnen gezet op een veiligheidsketting om mijn armband veilig te sluiten en een losse, glazen charm, ik krijg van René voor Kerst de Mickey & Minnie Love Icon charm en twijfel zelf nog over de Disney pompoenkoets. Ik mag er maar vier bij, anders loopt het echt de spuigaten uit vind ik ;-).

5 reacties

  1. Ik heb vorig jaar een armband inclusief bedels gekregen van mijn vriend en draag hem echt elke dag! Hij blijft zo mooi, en de Disney collectie is echt prachtig!

  2. Ik besef nu dat ik mijn armband kwijt ben. Zonde, want alle bedels stonden voor een mooie herinnering. Vind het serieus heel tof dat jij er nog wel één hebt en nieuwe Disney-bedels koopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *