disclaimer

LindsayVallen.nl is een persoonlijke blog. Ik schrijf op een unieke en herkenbare manier columns en blogs over alledaagse dingen die iedereen meemaakt. Mijn schrijfstijl is puur, humoristisch en prikkelend.

LindsayVallen.nl – persoonlijke blog: lifestyle, woman & family

Ik heb – net als mijn grote heldin Carrie Bradshaw uit SATC – een eigen kijk op dingen en deel deze vervolgens op mijn blog. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met taal, beeld en woorden, zodat lezers en volgers geamuseerd zijn, geraakt worden of er een dialoog ontstaat door mijn content.

Om die reden kunnen er dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend aan de inhoud van deze blog. Ik deel mijn persoonlijke mening in mijn eigen, kenmerkende stijl. Ik ben de schrijfster achter een persoonlijke life(style)blog, geen onderzoeksjournalist.

Ik ben daarom niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van deze website. Mijn authenticiteit en eerlijkheid vertaalt zich in transparantie naar mijn lezers en volgers, met wie ik een goede band heb. Dat is de kracht van mijn persoonlijke lifeblog.

Copyright

Alle teksten op mijn blog zijn geschreven door en eigendom van Lindsay Vallen, lindsayvallen.nl. Dit geldt ook voor mijn foto’s en video’s. Mijn teksten, foto’s en video’s zijn auteursrechtelijk beschermd: het kopiëren of overnemen van content op mijn blog is absoluut niet toegestaan.

Ads & spon

Blogs met een (*) voor de titel, zijn samenwerkingen, collabaways of sponsored content. Ook wordt dit aangegeven met de tags: “samenwerking”, “collabaway”of “sponsored”.

Affiliate links

Daarnaast bevatten enkele blogs op lindsayvallen.nl zo nu en dan affiliate links naar bepaalde, geselecteerde webshops. Klikken op een affiliate link kost jou niets, maar mocht je besluiten iets te bestellen op de website, dan verdien ik hiermee wat centen commissie, waarmee ik o.a. de webhosting voor mijn blog bekostig.

In dit artikel lees je meer over hoe ik affiliate links gebruik op mijn blog.

Cookies

LindsayVallen.nl maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden (b.v. je naam of e-mailadres wanneer je een reactie achterlaat). Je kunt dit zelf wijzigen via je browserinstellingen.