De recessie en de brazilian wax

De recessie en de brazilian wax zijn geen goede vrienden.
Ik lees dat het aantal brazilian behandelingen opzienbarend is afgenomen sinds het slechter gaat met de economie. Gezien de brazilian een vrij dure behandeling is bij de schoonheidsspecialiste, grijpt menig vrouw weer terug naar het oude vertrouwde scheermesje.
Me not like.
Ik ben pro brazilian sinds mijn eerst ervaring met de brazilian in augustus 2008 (lees hier: “My First Brazilian”), maar ook ik grijp in deze tijden weer terug naar het scheermesje.

En dat steekt me.
Letterlijk en figuurlijk. Niets komt harder aan dan weer klungelen in de douche met een scheermesje, de ouderwetse bultjes en onbedoelde zelfmutilatie.
Minder kleding kopen, minder uit eten, that I can handle.
Maar mijn maandelijkse uitje naar de beautysalon waarna ik mezelf weer helemaal fris & fruitig vrouw voelde, dat is een werkelijke recessie.

Recessie betekent letterlijk ‘teruggang’ of ‘achteruitgang’. En dat is precies wat het is.
Daarom pleit ik voor een besluit in Den Haag waarbij de brazilian in ieder geval vergoed wordt door het ziekenfonds. Mijn maandelijkse premie beslaat 2 behandelingen en aangezien ik verder een op- en top gezond dametje ben, vind ik dat niet meer dan schappelijk.

Mevrouw Bianca Balkenende, bij deze mijn vriendelijke edoch dringende verzoek waarvan ik weet dat ook uw man deze kan appreciëren: laat tijdens de recessie de brazilian met rust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *