De lente komt eraan!

Ah, de lente. Welkom terug zon, ontspruitende narcisjes, rokjesdag en maart roert zijn staart. En natuurlijk het verbreken van relaties.

Na de koude wintermaanden waar je nog knus naast elkaar op de bank cocoonde, is het tijd voor een heroverweging. Is dit alles (oeh-oeh)? Wil ik naast deze bierbuik/hangbillen/chagrijnige rotkop mijn zomer doorbrengen? De lente begint te kriebelen en bezet volk neemt massaal hun relatie onder de loep. Zo ook in celebrity-land.

Justin was Jessica zat, Audrina (The Hills) dumpte Corey Bohan en Ashley Green (Twilight) heeft Joe Jonas ingeruild voor een andere muzikant. Ah, de lente. Ronddartelende gevoelens en heimelijke verlangens. Oud spul moet plaatsmaken voor frisse, nieuwe dingen. Grote schoonmaak, niet alleen in en om het huis.

Bovendien heb je nu nog een paar maanden voordat je weer in vol ornaat de markt op moet. Krap twee, drie maanden om aan die bierbuik/hangbillen/chagrijnige rotkop te werken. Zodat je na een zwoele zomer en hete herfst deze warme winter weer op de bank kunt cocoonen met een nieuw exemplaar.

En dan wordt het weer lente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *