contact

LindsayVallen.nl is een persoonlijke blog. Mijn authenticiteit en eerlijkheid vertaalt zich in transparantie naar mijn lezers en volgers, met wie ik een goede band heb. Dat is de kracht van mijn persoonlijke lifeblog.

Net als Carrie uit SATC

Geïnspireerd door mijn grote heldin Carrie uit Sex and the City, start ik in april 2005 een eigen blog, destijds nog weblog genoemd. Ik schrijf op een unieke en herkenbare manier columns en blogs over alledaagse dingen die iedereen meemaakt. Mijn schrijfstijl is puur, humoristisch en prikkelend.

Van jongs af aan

Schrijven deed ik altijd al. Als storyteller in de dop creëerde ik al jong mijn eigen content. Op de basisschool maak ik mijn eerste, eigen magazine, waar andere kinderen zich op kunnen abonneren. Daarnaast was niemand in mijn familie- en vriendenkring veilig voor mijn My First Sony & ik, waar ik zelfbedachte interviews en gefantaseerde shows presenteerde.

LindsayVallen.nl – persoonlijke blog: lifestyle, woman & family

Inmiddels is mijn blog – 12 jaar later – uitgegroeid tot een persoonlijke life(style)blog met een sterke, online reputatie. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met taal, beeld en woorden, zodat lezers en volgers geamuseerd zijn, geraakt worden of er een dialoog ontstaat door mijn content.

Voor meer informatie over samenwerken of adverteren, verwijs ik je naar de pagina ‘samenwerken/adverteren’. 
UPDATE JUNI 2017:
Op dit moment heb ik het dusdanig druk en kan ik het mij veroorloven om om deze reden weinig samenwerkingen (meer) aan te gaan, plus erg kritisch te zijn op mogelijke samenwerkingspartners of merken. Gedurende deze commerciële blog-sabbatical lees ik mijn mail minder regelmatig. Offline is the new luxury! :-)  

Contact

Heb je een andere vraag of opmerking? Stel deze dan via het webformulier. Ik probeer je bericht binnen één week te beantwoorden, excuses als dit onverhoopt niet lukt.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

captcha