Challenge 2 van #WNSV staat online! (plus uncut versie en backstage materiaal :-)

En daar is mijn tweede video als één van de drie overgebleven kandidaten voor Wehkamp’s Next Style Vlogger! Voor deze tweede challenge heb ik voor de doelgroep ‘zwangere vrouw’ een format bedacht welke maandelijks kan terug komen in het online magazine van Wehkamp, en tevens de eerste pilot gemaakt. Het resultaat zie je hierboven, met in het bijzonder de dank aan mijn vriendinnen Martine en Inge die te gast waren bij mij in de uitzending ;-).

Tot a.s. zaterdagochtend 11:00 uur worden de views en duimpjes geteld én horen we wie de twee finalisten zijn in de strijd om de baan als vlogger voor Wehkamp. Mijn taak dus om te zorgen dat deze video (^ die je hierboven ziet) tot die tijd zoveel mogelijk bekeken wordt! Ik kan je hulp (weer) hard gebruiken dus! Kijken, nog meer kijken, delen en duimpjes liken, dan help je me hopelijk door naar de finale! :-)

Na de break vertel ik je meer over deze challenge, krijg je tevens de originele, lange versie van mijn aflevering te zien (ik had 15 minuten opgenomen, maar eigenlijk slechts 3 minuten zendtijd, oeps ;-) en deel ik backstage beelden van mijn WNSV-avontuur. 

Jammer genoeg moesten we afgelopen zaterdag afscheid nemen van Margot, mijn mede-mothervlogger (ja, zeg dat maar eens hardop #dirtymind #joyforever ;-). Maar erg lang tijd om rouwig te zijn kregen we niet, we kregen direct een nieuwe challenge voor onze snufferd! Ik trok een kaartje met ‘zwangere vrouwen’ en moest binnen 30 minuten een pilot presenteren aan het redactieteam van Wehkamp en presentatrice Sanny.

In deze video zie je hoe dat ging:

Zoals je ziet gebruikt Wehkamp van ons allen vlog-materiaal wat we de hele week en tijdens de opnames vloggen. Nu bracht mijn medekandidaat Gio me op het idee om al je eigen materiaal (want Wehkamp kan natuurlijk niet alles gebruiken ;-), in een eigen vlog op je kanaal te mieteren. Top idee Gio!
Dus knipte en plakte ik mijn hele geheugenkaart in deze backstage-vlog:

De workshop van YouTube op Google HQ was ont-zet-tend leerzaam en interessant, tof om veel te leren over video en content, wat ik hopelijk mag gebruiken in de volgende ronde, oftewel de FINALE! Aankomende zaterdag hebben we weer opnames én horen we welke twee kandidaten het tegen elkaar gaan opnemen tijdens de laatste, live uitzending van Wehkamp’s Next Style Vlogger!

Het publiek bepaalt mede wie er door gaat naar de finale, dus opnieuw wil ik jullie met alle liefde vragen om mijn challenge-video (de eerste video bovenaan deze blog) zoveel mogelijk te bekijken, duimpjes te geven én te delen. Want des te meer views en duimpjes, des te groter is mijn kans op de publiekspunten. Natuurlijk bepaalt de jury voor de helft wie er door mag, maar als ik de publiekspunten al in mijn zak heb (net zoals de vorige keer, top van jullie! <3) vergroot dat natuurlijk wel mijn winkans.

Zoals de meesten van jullie wel weten, ben ik nogal lang van stof en het allermoeilijkst blijft voor mij kill your darlings: het inkorten en to the point blijven. De originele video die ik – met dank aan twee vriendinnen – opnam als challenge, bleek VEEL te lang! Ik had 15 minuten materiaal, maar slechts 3 minuten zendtijd op wehkamp.nl. Oeps! Dus ik heb als een gek geknipt en gemonteerd om uiteindelijk een passend filmpje als challenge af te leveren. Leermomentje ;-).

Desalniettemin is de uncut versie – behalve erg lang ;-) – ook erg leuk, plus mijn gasten verdienen wel hun volledige acteertalent in beeld. Wat ben ik jullie dankbaar Martine en Inge! Ik probeerde sinds de zaterdag van de challenge zwangere dames te ronselen, maar dit lukte me niet. Help! Ik besloot creatief te zijn en in scène te zetten dat twee vriendinnen zwanger zijn. Hilariteit alom, want ze zijn zussen en we bedachten ons tijdens de opnames hoe hun ouders op dit filmpje zouden reageren, haha! Ze appen me de hele ochtend al screenshots van reacties op Facebook, inclusief felicitaties, haha! Goed gelukt dus ;-).

Heb je een minuutje of 15 over, kijk dan vooral de lange, uncut versie van mijn challenge. Deze telt niet mee voor views of duimpjes, maar hij is gewoon te leuk om niet online te plaatsen :-).

En tot zover deze Wehkamp’s Next Style Vlogger update! Aanstaande zaterdag is er weer een opnamedag en horen we welke twee kandidaten door gaan naar de FINALE! Ik hoop dat ik bij de laatste twee zit en wil jullie ontzettend bedanken voor jullie support! Via zoveel kanalen krijg ik zulke leuke reacties, hartverwarmend!

Aan de ene kant is dat natuurlijk een logisch gevolg van al 10 jaar bloggen (plus vloggen: mijn eerste vlog die ik in 2010 maak, alweer 5 jaar geleden) en natuurlijk presenteerklussen die ik heb gedaan. Maar toch voelt het heel bijzonder dat ik zoveel internetliefde van jullie krijg, omdat het nu echt in aantallen duidelijk wordt dat jullie in grote getale met me meekijken en meeleven al die jaren! Dat doet me echt goed <3 :-).

De mooiste complimenten zijn reacties die noemen dat ik zo mezelf ben en mensen daarom meekijken. Voor mij is dat (jezelf zijn) logisch, want hoe kun je online nu een totaal ander beeld van jezelf creëren en volhouden? Dus hoe tof is het dat mensen je leuk vinden om wie je bent? En je daarom ook corrigeren als je wat stijfjes of niet zoals ze gewend zijn van je op beeld verschijnt. Daar ben ik dankbaar voor, de complimenten maar ook de feedback en opbouwende kritiek.

Nou, je hebt genoeg materiaal om te bekijken, het is lekker druilerig weer ;-) en hopelijk tot een volgende, positieve update als Wehkamp’s Next Style Vlogger

Liefs,
Lindsay

8 reacties

  1. Wat een tof format Lindsay en wat een goed filmpje! Het enige waar ik me een kleeeeein beetje aan stoorde was het knip werk. Soms wat het net iets té abrupt :-') Verder vond ik m echt heel leuk!! Stukken spontaner en meer als 'jezelf'! Ik heb de andere filmpjes niet gekeken, want #teamlindsay!! Uiteraard heb je ook een duimpje van me :-) Deze week krijg jij de volle punten! Voor zowel de likes/views als van de redactie, dat MOET gewoon! Veel plezier en succes zaterdag!!

  2. Leukkk! Vond jouw concept er ver bovenuit springen! Beetje jammer indd dat je zo hebt moeten knippen erin! Duim voor je dat je door gaat naar de finale!

  3. Leuke video Lindsay! Ik volg je al een tijdje en 'ken' je ook een beetje uit Utrecht. Je schrijft en filmt echt super leuk. Mocht je binnenkort nog eens een zwangere zoeken, ik houd me aanbevolen ;-) . Ik zag je oproepje wel op Instagram voorbij komen, maar kon helaas niet op de dagen dat je de dames nodig had. Heel veel succes met de Wehkamp challege. Hoop (en denk stiekem ook) dat je wint!

  4. Even maar zo bij gebrek aan een insta-account: ik zag dat je een venusvliegenval bij de Hornbach had gekocht, leuk! Wel wat tips: nooit pokon, nooit kraanwater (demi- of regenwater geven) en nooit spelen met de vallen, als je ze onnodig laat sluiten kost dat veel energie. Ook: het water geven via een schotel en niet verpotten in normale potgrond. Hij moet zo zonnig mogelijk staan, kan in de zomer buiten staan en volgend jaar mag hij in een winterslaapje. Veel groetjes van een vleeseters-fan ;-)

    P.s. nog even on topic: wat flauw van je ‘zwangere’ gaste dat ze het geslacht van de imaginaire baby niet wilde verklappen! :-p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *