Celeb-koppels die het lang uithouden!

Nu de verwikkelingen rondom de transfer van Sylvie, Sabia en Rafael pikanter en smeuïger worden vraag ik me af: zijn er überhaupt celeb-koppels die het huwelijk eer aan doen? Is het mogelijk onder een vergrootglas te leven, voldoende tijd aan je partner te besteden, verleidingen van buitenaf te weerstaan en tot de dood ons scheidt samen te blijven? Yep!

Mijn favoriete celeb-koppels die het lang uithouden! (op volgorde van favoriet ^^)

1. Gwen Stefani & Gavin Rossdale
– Ontmoeten elkaar: 1995
– Trouwen: 2002

Gwen Gavin

No doubt dat Gwen Stefani en Gavin Rossdale een geweldig koppel zijn. Stylish, een vleugje rock & roll en twee awesome kids (Kingston en Zuma). De muzikale lovers ontmoeten elkaar in 1995 – op het hoogtepunt van zowel No Doubt als Bush. Op 14 september 2002 geven ze elkaar het ja-woord, Gwen in een prachtige John Galliano for Dior trouwjurk met roze accenten.

Natuurlijk hebben Gwen & Gavin (hun namen allitereren zelfs, hoe cool!) hun ups en downs. Zoals de ontdekking in 2004 dat Gavin de vader is van model Daisy Lowe na een one-night stand ergens in the eighties. Maar Gwen & Gavin blijven Rock Steady en zijn inmiddels alweer bijna 11 (!) jaar getrouwd. In interviews spreken ze lovend over elkaar en dit verstomt de roddels en geruchten over vreemdgaan of affaires.
Go Gwen & Gavin! Op nog vele prachtige, stijvolle jaren!

2. Jay-Z & Beyoncé
– Ontmoeten elkaar: 1999
– Trouwen: 4 april 2008

Bee Jay

Crazy in love, is er een stel dat meer ghetto-fab is? Beyoncé ontmoet Jay wanneer ze 18 is en in de recente documentaire “Beyoncé: Life Is But a Dream” vertelt Bee dat ze anderhalf jaar platonisch vrienden was met Jigga voor ze hun eerste date hadden. Beyoncé: “We’re friends first en dat maakt onze relatie zo solide”. Een single lady is ze dus nooit lang geweest ;-) Beiden stellen erg veel prijs op hun privé – dus terwijl ze al sinds het millennium met elkaar hangen – komen de geruchten over het stel pas in 2002 op gang na de eerste samenwerking voor ’03 Bonnie & Clyde’. In 2003 zwellen de geruchten verder aan als Crazy in Love uitgebracht wordt: met opnieuw Beyoncé en Jay-Z op de vocalen als liefdeskoppel. Het stel zelf blijft in alle toonaarden ontkennen en aangeven dat ze niet spreken over hun liefdesleven.

Geheim of niet, op 4 september 2008 stappen ze in het huwelijksbootje en tatoeëren beiden het Romeinse cijfer IV op hun ringvinger. Zowel Bee als Jay zijn geboren op de 4e en trouwen daarom ook op de datum 4. Jay-Z onthult in Rolling Stone magazine: “We bemoeien ons niet met elkaars zakelijke keuzes”. Logisch. Mij interesseert het werk van mijn partner ook vrij weinig ;-) De King & Queen van rap en R&B bekronen op 7 januari 2012 hun meest succesvolle samenwerking met baby Blue Ivy.
Maar ze blijven hun privé bewaken als de leeuw en leeuwin die ze zijn – met een babywelpje.

3. Gwyneth Paltrow & Chris Martin
– Ontmoeten elkaar: 2002
– Trouwen: 5 december 2003

Gwyn Chris

Wanneer Gwyneth in oktober 2002 backstage mag bij een concert van Coldplay is het geen vonk maar een uitslaande brand tussen haar en de leadzanger Chris Martin. Slechts een jaar (!) later bezegelen ze hun liefde met een huwelijk op 5 december 2003. En dat terwijl Gwyneth haar verloving met Brad Pitt (!) verbrak omdat ze niet klaar was voor een huwelijk. Is Brad toch niet voor iedereen de idéale man ;-)

De actrice en zanger krijgen samen twee kinderen met de bijzondere namen Apple en Moses. Mooie momenten, maar het stel kent ook diepe dalen. Gwyn heeft na de geboorte van zoon Moses een postnatale depressie en verliest een derde kind bij een miskraam. Tel daarbij de roddelmachines op die zowel Gwyneth (met Glee-meester Will) als Chris (met Kate Bosworth) verdenken van vreemdgaan – maar still going strong!
Inmiddels een decennia getrouwd en de Clocks tikt romantisch door :-)

4. Victoria Adams & David Beckham
– Ontmoeten elkaar: 1997
– Trouwen: 4 juli 1999

Posh Becks

Na elkaar ontmoet te hebben op een voetbalwedstrijd voor een goed doel, waren zowel Posh als Becks erg gecharmeerd van elkaar. In David’s eigen woorden: “Mijn vrouw koos me uit een voetbal-plakboek en ik vond haar de leukste Spice Girl on telly“. Ik zou Victoria bestempelen als één van de eerste voetbalvrouwen zoals wij ze kennen: overdadig rijk, een tikkeltje trashy en stand by your man. Ook als hij beschuldigd wordt van vreemdgaan met de Nederlandse Rebecca Loos in 2004 wijkt Posh niet van Becks’ zijde.

Ze worden een imperium: de Beckhams zijn een begrip. Drie zonen en yes – eindelijk een dochter om die designer outfits mee te delen – later, wordt het koppel nog altijd close gefotografeerd op events. Knuffelend, op schoot, making out: volgens Victoria is dat wat hen als soul mates bindt. “Soms ben ik op een feestje en zijn wij het enige stel dat zich in elkaars buurt is. Dat is ons geheim”. Blijkbaar werkt het, want 14 jaar en wat schandalen later zijn de Beckhams aanvoerder van de celeb-koppels die het lang uithouden.

Zouden jullie een relatie met een celeb willen? Continu in de spotlights, roddel en achterklap? Ik denk dat je relatie onder deze omstandigheden extra sterk moet zijn om altijd samen te blijven.

1 reactie

  1. Leuk geschreven! Ja ik denk dat ook zonder de spotlights een relatie langer dan 7 a 10 jaar niet gemakkelijk is. Je verandert altijd een beetje door de jaren heen. Niet je karakter maar interesses en dergelijke. Je kunt uit elkaar groeien. Alleen als je vecht en moeite doet voor de relatie, allebei, kun je er iets van maken. Die verhalen over Sylvie en Raf heb ik nou wel gehad zeg, die twee worden zoveel besproken id media. Heb daar erg weinig mee moet ik zeggen. Het kan mij weinig schelen wat die ‘sterren’ allemaal uitspoken in hun privé leven. Gun hen happiness :) haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *