Blogverjaardag! 10 jaar bloggen, vieren met bezoekers tijdens mijn High Tea(n)!

Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is mijn blog!

Eerste blog lindsay.web-log.nl 26april2005

Wauw, vandaag is het precies 10 (!) jaar geleden dat ik mijn eerste blog publiceerde. Op dinsdag 26 april 2005 maakte ik lindsay.web-log.nl aan en schreef mijn eerste update. De rest is geschiedenis ;-). 10 jaar later schrijf ik nog steeds blogs, met inmiddels duizenden lezers. In 2005 was ik blij dat er wel 9 mensen tegelijk op mijn blog online waren, inmiddels heb ik meer dan 15.000 unieke bezoekers per maand. Zo gek!

Screenshot lindsay.web-log.nl 2006

Even in de archieven gedoken voor wat oud beeldmateriaal, prachtige web-log.nl vormgeving ;-). Gestart: 26 april 2005, met maar liefst 52 bezoekers in de allereerste maand en wel 9 bezoekers tegelijk online ^_^

Omdat een feestje voor (inmiddels) 15.000 mensen ietwat groots is, maar ik dit bijzondere jubileum toch niet zomaar voorbij wil laten gaan, geef ik een Lindsay’s blog high tea(n). Juist ja, fonetisch uitgesproken een high tien! Voor 10 toffe jaren bloggen een welverdiende high tea, samen met lezers van mijn blog. Op zondag 30 augustus hoop ik daarom (een aantal) lezers te ontmoeten, dat lijkt me zo leuk!

Verwacht geen groots evenement, maar gewoon easy going in mijn achtertuin. Mijn blog is een personal lifestyle blog, dus het wordt ook een persoonlijke high tea. Geen gekkigheid met tickets kopen, workshops of wachtrijen, gewoon een zonnige nazomermiddag om jullie – de lezers die mij al jaren ‘kennen’ – ook eens te ontmoeten! :-)

Natuurlijk onder het genot van TAARTJES :-), thee, koffie, bubbels en ander lekkers. A small get-together, net als één van mijn favoriete filmkarakters uit Mean Girls ;-).

Cady Aaron

– Cady: Hey. I’m having a small get-together at my house tomorrow night.
– Aaron: Is Regina going?
– Cady: No. Do you think I’m an idiot?
No, it’s just gonna be a few cool people, and you better be one of them, byotch.

Dus ;-)
Op zondag 30 augustus 2015 van 13:00 tot 16:00 schijnt (hopelijk) de zon en wordt mijn achtertuin omgebouwd tot een high tea(n) tuinfeestje. We eten wat, we drinken wat, het lijkt me leuk om mijn blogplek (where the magic happens ;-) te laten zien, misschien verzin ik voor de grap een lindsayvallen.nl-quiz met wat prijzen, gewoon een relaxte middag.

Ik vind het best spannend en ook wel eng, want wie weet val ik jullie heel erg tegen in het echt, haha! Online kan ik soms leuke woordgrappen bedenken en schrijven, maar straks sta ik met mijn bek vol tanden en leest er daarna nooit meer iemand mee op mijn blog. Maar ik vind het té leuk om deze blog-mijlpaal niet te vieren, dus ik neem het risico op een flater. Bovendien is dat dan ook weer mooi blogvoer om over te schrijven ;’-). Maar ik hoop natuurlijk dat het gewoon cool wordt :-).

Het wordt geen massale bijeenkomst, ik ben natuurlijk geen Enzo Knol of Beautygloss dus dat verwacht ik ook absoluut niet (just keeping it real, ik ben dan wel lang, maar geen grote blogger ;-). Ik probeer een leuk en gevarieerd gezelschap bij elkaar te verzamelen, dat ook nog eens in mijn tuin te proppen is. Zodat niemand zich stom of awkward voelt, het moet vooral een leuke verjaardag zijn. Geen enge zweethandjes schudden en in een kring zitten, gewoon een festival-achtige vibe waar iedereen zich comfortabel voelt.

Wil en kan je erbij zijn op zondag 30 augustus? Laat dan in een reactie achter wie je bent, hoe lang je al meeleest op mijn blog en waarom je het leuk zou vinden om mijn 10e blogverjaardag samen met mij te vieren. Vergeet niet je e-mailadres in het juiste vakje achter te laten, dan kan ik contact met je opnemen voor verdere informatie.

Oef. Spannend. 10 jaar en een feestje organiseren voor mensen die ik ‘ken’, maar toch ook weer niet. En toch heb ik er zin in, nu al! Jij ook?

Liefs,
Lindsay

24 reacties

 1. Oh Lindsay, dan mag ik vast ook mijn toekomstige schoondochter ontmoeten? :) En jij je schoonzoon! ^^ Het lijkt me tof om te komen (met Melle, als hij mee mag? :D). Ik moet eerlijk zijn, ik volg je pas sinds je een comment achterliet op mijn blog, want toen (pas) heb ik je blog ontdekt.

 2. Ik regeer bijna nooit maar dit wil ik niet missen
  Ik ben Myrthe
  Hoe lang ik al mee lees ik denk zo'n 2 jaar ongeveer
  Ik zou je graag willen ont moeten en natuurlijk vind ik het hartstikke tof dat je dit alle maal doet!
  Als je ooit ergens hulp bij nodig hebt mail me dan maar
  Myrthe.aaftink@kpnmail.nl
  Groetjes myrthe

 3. Lijkt me erg leuk! Tegen die tijd zijn we allebei weer een slanke mama, dus kan er wel een middag smikkelen vanaf haha. Ben je blog pas gaan lezen toen je zwanger was. Toen was ik nl (deels) ook weer zwanger. Ben benieuwd hoe je in het echt bent ;) En naar Tara!

 4. Ooh wat leuk Lindsay!! Voor mij is de afstand Enschede-Houten een beetje furrrr, maar ik vind het superleuk dat je dit doet! #leifde!

 5. Wauw, 10 jaar alweer!!! Ik zit nog niet eens op de helft haha! Maar het lijkt mij heel erg leuk om bij de high tea aanwezig te mogen zijn. Ik heb je blog voor het eerst bezocht nadat ik je had ontmoet op het event van Ibis, maar ben je pas echt actief gaan volgen sinds je zwangerschap. Wat ben jij een geweldig moeder, Tara heeft maar geluk met jullie (en jullie met haar natuurlijk, haha ;)!
  Liefs Tineke

 6. Wat een mijlpaal! leuk idee om dat op deze manier te vieren. Toch heel bijzonder om contacten te leggen via je passie op het www. Ik zou het leuk vinden om bij je ‘small get together’ aanwezig te zijn met genoeg cheese and crackers voor tea(n) :) ik volg je blog trouwens sinds je getrouwd bent! Ik heb je ook een x eerder ontmoet bij de running breakfast van de huishoud beurs. Anyway, in ieder geval gefeliciteerd!

 7. Wat leuk! Ik durf me voor die periode nog niet vast te leggen en daarnaast volg ik je nog maar sinds je zwangerschap, dus helemaal nog niet zo lang! Ik hoop dat je een leuk gezelschap bij elkaar gaat krijgen maar dat komt vast goed! De volgende keer doe ik zeker wel mee :)

 8. Wat een gaaf idee! Gefeliciteerd met deze mijlpaal!;)
  Oh enne… Ik vind jou leuker dan Beautygloss en Enzo bij elkaar haha! Dus maak je daar geen zorgen over;)

  Ik hoop tegen die tijd ‘pas’ bevallen te zijn, dus kan helaas, helaas, niet mee doen, maar alvast heel veel plezier gewenst, ik ben benieuwd naar de blogjes;)

 9. Allereerst natuurlijk GEFELICITEERD! Super gaaf dat je al zo lang online bent :-) Ik volg je pas sinds afgelopen zomer, maar lees altijd met veel plezier jouw blogjes met de nodige humor en zelfspot! Ik hoop dat wij nog heel lang mogen blijven genieten van je blogposts! Ik zou graag op je blogverjaardag komen, maar ik woon in Frankrijk dus ben bang dat dat helaas niet gaat! Dikke knuffel voor Tara! (Taartje van deze week is een oranje tompouce :-)?)

 10. Gefelicitaart met je 10 jarig blog jubileum. Ik zit zelf pas aan de 6 jaar (in totaal, ik ben nogal wispelturig soms). Chapeau! Ik zou graag bij de HighTea willen zijn omdat je voor mij een inspirerend persoon bent en zeker iemand waar ik tegen op (positief) kijk. Je positiviteit, leuke humoristische stukken maar ook de manier waarop je jezelf open stelt voor de lezeressen vind ik bewonderenswaardig. Daarnaast wil ik een mede milf (of yummy mommy) zeker ontmoeten omdat ik rond die periode een eind weg waggel (december 2015 is het moment supreme). Ik volg je blog nu trouwens rond de drie jaar, more to come. Ik proost met een glas kinderchampagne, cheers!

 11. Gefelicitaart!
  Wat leuk dat je dit doet. En natuurlijk wil ik erbij zijn. Ik volg je nu ongeveer 1,5 jaar( sinds oktober 2013 ongeveer) en kwam op je blog terecht via een zoekactie dat linkte naar een artikel/review op jouw site. En ik vond het zo leuk dat we stadsgenootjes waren en je zo leuk schrijft. Lekker nuchter en ook met een knipoog en toch altijd ontzettend eerlijk. Ik hou ervan!

 12. Gefeliciteerd met je jubileum!! Wat een feest!! Zou graag bij je high tea aanwezig zijn aangezien jij me door je Insanity blogs door mijn Insanity periode hebt geloodst.. Dankzij die blogs heb ik gelachen om mijn "aversie" tegen Tania, gevloekt op Josh en maakte het de dagen dat ik geen zin had om Come on let's gooooo!! te gaan toch wat dragelijker. Ook je 90's memories zijn altijd van een heerlijk flashback niveau.. en het lijkt me gewoon super lachen om je gewoon eens real life te ontmoeten.

 13. Wat leuuuuk! Ik volg je nu sinds je bekend maakte dat je zwanger was en kijk regelmatig terug naar je oudere artikelen over onderwerpen die ik interessant vind.
  Vind dat je enorm positief in het leven staat en kan me op sommige vlakken met je identificeren, dat maakt het volgen zo leuk :-)

  Keep up the good work!

 14. Hooooi,

  Ik lees je blog sinds iets voordat je bekend maakte dat je zwanger was. Echt heel toevallig. En laaaaaang daarvoor heb ik wel eens iets gelezen over je insanity-toestand, maar dat vond ik veel te confronterend dus toen maakte ik gauw dat ik wegkwam :')

  Als er taart is vier ik alles en ik ben stiekem ook benieuwd naar je babyTaartje. Alleen, mocht je me willen uitnodigen, weet ik nog niet zeker of ik überhaupt wel kan. Momenteel zijn we bezig met verhuizen en klussen allerhande narigheid, maar als we een beetje budget overhouden, wil ik graag nog een paar daagjes weg. Waarschijnlijk rond die tijd. Maar anders lijkt het me leuk!

 15. Wat een super leuk idee !

  Ik volg je nu rond de 2/3 jaar :)
  Vooral je festival posts en outfit artikelen en restaurants etc (oké Bijna alles dus) vind ik erg leuk om te lezen en zo herkenbaar!

 16. Wat een tof idee! Ik lees pas een jaar (of twee..? Ik weet het niet meer!) mee en ben fan. Zal beloven niet de hele middag starstruck naar je te staren….

 17. Woehhhh 10 jarige blogverjaardag. Enorm bejaarde blogger dat je d'r bent ;). Gefeliciteerd! En ik wilde even zeggen dat je dus hele stomme dingen zegt, omdat je in het echie net zo leuk bent als online! Dus geen flaters, iedereen aanmelden voor die high tea want Lindsay is leuk. Oké doei. ❤

 18. Bloggen. Ik geloof dat ik er ook circa een kleine 10 jaar geleden mee gestart ben via web-log (jup. Ik begin een tikkeltje egoïstisch met mezelf).
  Via een aantal omdwalingen op mijn eigen domeintje gekomen (Leistje), om er helaas een jaar of twee geleden mee te stoppen omdat de inspiratie weg was.

  Maar…. Die web-log pagina van jou herken ik nog!Of ik 10 jaar mee lees, durf ik niet te zeggen, en we kennen elkaar niet, but we go way back ;-).
  Ik kan me zelfs nog herinneren dat je voor Pink Bullets hebt geschreven. Girlpower voorop natuurlijk!

  Nu, tien jaar later, was ik toch wel jaloers op je mooie trouwjurk en heel erg blij toen je kleine taartje werd geboren. Toch mooi hoe je, zonder iemand te kennen, via het wereldwijdeweb iemand toch leert kennen. En dan high tea-en op je mijlpaal van 10 blogjaren, is natuurlijk iets super gaafs!

  Liefs

 19. Wauw wat een tijd al… Ik volg je denk ik een jaar of twee, drie misschien? En ik zou het superleuk vinden om dat met je te vieren omdat ik heel graag taartjes eet en omdat ik denk dat je 'in het echt' ongetwijfeld leuk gezelschap bent :)

 20. Wauw Lindsay, beetje late reactie maar ik zou je blog verjaardag graag mee vieren! Ook al volg ik je pas een jaartje, ook ik wacht met smart op elke nieuwe blog die je schrijft! En aangezien mijn zusje Lindsay heet en je die naam niet zo vaak hoort, voelt het zo vertrouwd en als familie om berichten van je te lezen! Daarnaast bewonder ik jou en je mannetje om jullie doorzettingsvermogen, kracht en positiviteit. Mag ik je feestje mee vieren? Liefs, Jerney

 21. Hi Lindsay, gefeliciteerd met je blogjubileum! Wat een bijzondere mijlpaal! Ik volg je sinds je huwelijksaanzoek en veel van je onderwerpen op je blog zijn herkenbaar; de 'problemen' met je lengte (hier ook 1,83), je burn-out en het jezelf weer vinden, je struggles met je gewicht. Het lijkt me zo cool je eens in het echt te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *