Blogger kwartet by Stylight.nl

Ik ben een kwartet-kaart! Whoohoo, hoé cool is dat? ^^ Afgelopen vrijdag kreeg ik een glossy paars pakketje in mijn brievenbus van Stylight.nl:

STYLIGHT is een online fashion platform waar je kleding, schoenen en accessoires van de leukste en beste webshops kunt bekijken, vergelijken en bestellen. STYLIGHT bundelt het assortiment van al deze shops met vele verschillende merken op één overzichtelijke website.

Toen ik het pakket opende zag ik dat er een superleuk blogger kwartetspel in zat. Echt heel origineel gevonden! In verschillende categorieën, zoals Closet Musthaves, Beauty, Hoe word je een blogger en Big Fashion Names kun je kwartetten.

Lezers zullen Serena van Beautylab.nl herkennen in de categorie Beauty, Leroy van CommeDesLeroi.com (van wie ik de GraziaMasterclass bloggen volgde) in Big Fashion News en… ondergetekende als blogger in de categorie Lifestyle!

P-p-p-pokerface ^^ Ik ben een speelkaart, yeah! Ik ben echt honored om deel uit te maken van dit überleuke blogger kwartet & heb al een potje gespeeld tegen René, hihi. Een heel leuk initiatief van Stylight, dat bovendien ook leuke winacties heeft op hun Facebook-pagina. Dus een leuke website om te favorieten!

Dus, wie komt er binnenkort met mij spelen? ^^ 

7 reacties

  1. Can I simply say what a aid to search out somebody who truly is aware of what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know the way to deliver a difficulty to mild and make it important. Extra folks need to read this and understand this aspect of the story. I cant believe youre no more in style since you undoubtedly have the gift.weebly games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *