BLOG: Nieuw logo!

Logo Lindsay

Tadaa! En, wat vinden jullie? Mijn nieuwe logo, vers van de pers. Met dank aan René voor het vormgeven en een shout-out naar Marieke en Sheelagh voor de feedback tijdens het proces. Geen foto meer, maar een woordlogo als tekst in een ballon. Mijn voornaam: Lindsay, met een punt erachter. Simpel, maar less is more, toch? Ik wilde minder poespas en een basic, maar stijlvol ontwerp. 

Vogue NL 110311-logo-elle-magazine

Ik heb me laten inspireren door de minimalistische woordlogo’s van Vogue en Elle, maar de gekrulde letters, alsof mijn naam handgeschreven is, maken het persoonlijk en meer ‘ik’. Ook zijn de roze kleuren op mijn blog vervangen door zwart, wit of grijs. Ik word 31, en hoewel roze nog steeds mijn lievelingskleur is ;-), vind ik het tijd voor een volwassener look & feel.

Mijn blog is een persoonlijke lifestyle blog en ik ben al 9 jaar de schrijfster. Geen gastredacteuren, geen partner in crime, gewoon Lindsay. Mijn ‘over mij’-pagina is herschreven en in de rechterbalk lees je in het kort wat je hier vindt: mijn blog als persoonlijk online magazine over alles wat ík leuk vind. Ook vind ik het, sinds mijn gehuwde naam ;-), passender om de focus te leggen op mijn voornaam.

Ik ben Lindsay. Ik schrijf, ik blog en sluit dat af met mijn naam.
Lindsay.
van lindsayvallen.nl

Het voelt goed, het ziet er mooi uit en ik ben tevreden en trots :-)

Wat vinden jullie, als mijn trouwe lezers? Van het logo (natuurlijk :-), maar ook van mijn blog (inhoud, onderwerpen, schrijfstijl). Waarom kom je hier graag? Jullie weten veel van mij, ik ben ook nieuwsgierig naar jullie! :-)

Liefs,

Lindsay.

19 reacties

  1. Mooi logo! Ik kom hier graag omdat je onderwerpen behandelt die door andere bloggers worden overgeslagen. Je blogt over echte onderwerpen uit het echte leven, niet alleen maar over de rooskleurige dingen.

  2. Leuk logo! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het oude logo met de foto redelijk ouderwets vond. Dit is veel leuker en doet je blog ook eer aan!
    Ik vind de nieuwe vormgeving ook leuk, maar ik zie wel veel verschillende lettertypes, het is niet echt 1 geheel. Het valt me nu op hoor, misschien vind je het zelf wel heel goed passen! Ik vind bijvoorbeeld het lettertype wat gebruikt is voor lindsayvallen.nl erg mooi.

    Verder heb ik je blog pas sinds kort leren kennen en ik vind het heel fijn om te lezen! Je bent een lekkere nuchtere meid en probeert niet een bepaalde persoonlijkheid neer te zetten, of een ideaal beeld te schetsen. Ik ben bij behoorlijk wat blogs afgeknapt omdat ik er totaal geen persoonlijkheid meer in terug zie en ze puur zelfpromotie zijn. Hier heb ik echt het gevoel dat je je echte leven deelt en niet alleen de o-zo coole persevents etc.

    Ook vind ik je schrijfstijl heel fijn om te lezen, zeer gevat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *