BLOG: My favorite blog babes!

my favorite blog babes blogbabes lindsayvallen

Negen jaar geleden, toen ik startte met bloggen, had bloggen nog enigszins een nerdy imago. Mensen vonden het raar. Je hele leven online delen, waarom zou je dat willen en bovendien: wie wil dat nu lezen? Destijds sprak ik ook wel eens met meisjes af die ik ontmoette op (internet)fora: nou, dat was helemaal griezelig hoor (aldus diezelfde mensen). Stel je voor dat het oude, enge mannen zijn die je ontvoeren!

Ik typ dit niet vanuit een kelder waar ik sindsdien opgesloten zit: nog nooit iets engs meegemaakt, nog steeds bloggende en guess what: mensen vinden het best leuk om te lezen ;-). Bovendien heb ik geen oude, enge mannen ontmoet, maar reuze leuke vrouwen die – net als ik – bloggen. Daarom mijn overzicht van 9 leuke blog babes die ik online leerde kennen, maar vervolgens ook offline heb ontmoet. Of andersom! Spread the blog lovin’! 

Marieke a.k.a Brouwertje.com

Brouwertje Marieke Lindsay LindsayVallen

Marieke leerde ik kennen in 2009, toen ik als redactriZe voor Ze.nl aan de slag ging. Marieke was destijds hoofdredactriZe, woonde net als ik in Utrecht en was ook Twihard. Hoewel Marieke #teamJacob is en ik #teamEdward, besloten we samen naar de tweede Twilight-film New Moon te gaan, die we beiden nogmaals wilden zien (ik zei toch, Twihard :-). Ik weet nog dat ik best zenuwachtig was om haar te ontmoeten, maar het was direct gezellig. Na afloop scoorden we een drankje bij Starbucks, waar we na enige tijd vriendelijk verzocht werden op te hoepelen: ze gingen sluiten. Oeps, time flies!

Brouwertje Marieke Lindsay LindsayVallen 2010Bowlen met Ze.nl in 2010

Marieke Brouwertje Lindsay LindsayVallen
Vier (!) jaar geleden: babyface-alert! :-)

Een personeelsuitje met Ze.nl, een lange bios-date dankzij onze Pathé Unlimited kaarten bij Pathé Arena waar we een beschonken stap-avondje aan vast plakten (we eindigden in de KostenKoper, ai ;-) en als ik haar met evenementen zie: het is het altijd weer gezellig met Marieke. Marieke is mede verantwoordelijk voor mijn hardloop-liefde: haar blogs enthousiasmeerde me om de stoute schoenen aan te trekken. Des te leuker om anno 2014 in haar team te lopen voor de #crewglowmagnl, waar zij mijn teamcaptain is.

Ik vind Marieke’s blog leuk omdat het een persoonlijke blog is van een toffe chick die net als ik uit 1983 komt, gek is op hardlopen maar soms ook een off day heeft en hier eerlijk over is, een hele toffe carrière heeft waar ik graag over lees en onwijs veel boekentips deelt. Daarom kan Marieke niet ontbreken in mijn blog babes-lijst :-).

Serena a.k.a. Beautylab.nl

lindsayvallen lindsay serena brouwertje

Degene die Serena voor het eerst live ziet na ons online contact was niet ik, maar mijn man (destijds nog vriendje :-). Ik bestel in 2010 African Black Soap via de webshop van Serena en haar moeder, maar omdat ze zo dichtbij wonen, haalt René de zeep op. Ik schrijf een review over de African Black Soap en Serena vertelt dat de verkoop daardoor een flinke piek heeft: cool! Serena nodigt me in 2011 bij haar thuis uit om een preview te geven van haar Serenity Designs sieraden en onder het genot van een kop thee kletsen we honderduit. Serena vind ik één van de oprechtste bloggers die ik heb ontmoet. Ze is heel puur en lief, wanneer ik na een paar uur kletsen toch écht naar huis ga, krijg ik een prachtige, zilveren Celebrity Cross ketting van haar! Ik krijg veel complimentjes over de ketting en draag ‘m nog steeds met veel plezier.

Serena Lindsay 2011

Ook Serena is Twihard (hoewel voor het verkeerde team, #teamJacob ;-) en wanneer in 2011 de nieuwste Twilight film in de bios verschijnt, gaan we naar de marathon. Vooraf eten we sushi en tijdens de marathon maken we een flauwe selfie met onze rietjes-headphones. Serena werd destijds al aangesproken door Beautylab-fans en had net de knoop doorgehakt fulltime te gaan bloggen. Look at her now! Drie jaar later is ze in mijn ogen dé onbetwiste beautyblogger van Nederland.

Dankzij Serena weet ik precies welke producten ik moet kopen om zelf mijn bruidsmake-up te doen en drink ik bietensap voor mijn acné. Als ze op Instagram ziet dat ik blogger-shirts heb gescoord en deze ook koopt, mentioned ze me op haar blog en zie ik direct: whoa, een mega piek qua bezoekers, haha! Of ze vraagt netjes of ze mijn column over borsten mag delen, wat haar lezers kan inspireren. Ook al is ze inmiddels een ware blog celebrity, ze is nooit arrogant en nog steeds een schatje. Evenals haar zusjes van KittehsCupcakes die ik bij een evenement ontmoet. Waarschijnlijk hebben ze dit liefheids-gen van hun schattige moeder, die me tijdens hun laatste Shop Our Closet opbiecht dat ze mijn trouwfoto’s zo prachtig vond :-). Dus Go Beauty, go Serena en go Beautylab!

Sheelagh van Sheelaghmairi.nl

sheelagh lindsay lindsayvallen

Sheelagh ontmoet ik in 2012 dankzij onze filmliefde en gemeenschappelijke hometown Utrecht. Ik geloof dat we een filmdate plannen naar What to expect when you’re expecting, nadat we elkaar voor het eerst ontmoeten op een zondagmiddag in café Dikke Dries te Utrecht. Sheelagh twijfelt destijds over het starten van een blog. Ik, als ambassadrice van het bloggen, zeg: doen! In oktober 2012 schrijft ze haar eerste blog en ik ben de eerste reaguurder ^^.

Sheelagh is erg reislustig en heeft al veel plekken op de wereld gezien. Daarnaast is ze sinds Oud & Nieuw verloofd met haar grote liefde en blogt haar voorbereidingen naar hun bruiloft. Herkenbaar en heerlijk om mee te genieten :-). Ze is (vind ik ^^) modebewuster dan ikzelf en heeft mij op haar beurt weer gemotiveerd om outfitposts schieten (waar ik ontzettend over twijfelde): gewoon doen! Daarnaast kunnen we ook goed kletsen over bloggen, opgroeien in Utrecht en modetrends uit onze tienerjaren onder het genot van een wijntje. Een leuke blog om te volgen dus!

Suz van Fashionisaparty.com

Suz Lindsay

Jong, hip, zelfverzekerd en werkend aan een blog-imperium terwijl ze knuffelt met konijnen: ontmoet Suz van Fashionisaparty.com. Ik zie in februari jl. op Instagram dat Suz ook aanwezig is als blogger op de Huishoudbeurs en we ontmoeten elkaar in de VIP-ruimte. Ze vlogt haar bezoek en overvalt me met de vraag of ze mij mag interviewen. Euhm, okay! Enigszins zenuwachtig breng ik het er gelukkig prima vanaf (minus het fronsje van tegen de zon in kijken ;-). Suz is na het behalen van haar middelbare schooldiploma fulltime aan het bloggen geslagen en doet dit niet onverdienstelijk!

lindsayvallen sheelagh suz

Vanaf haar 17e runt ze haar eigen bedrijf en inmiddels heeft ze als 20-jarige een blog-CV waar ik als dertiger veel bewondering voor heb. Bovendien heeft ze een geweldige, eigen stijl en is niet bang te experimenteren. Bij Suz is fashion écht a party :-). Twitter-gesprekken waar ik aangeef onzeker te zijn over kledingstukken veegt ze abrupt van tafel: als jij het tof vindt, draag het! Niet lang daarna ontmoet ik haar opnieuw (met haar geweldige Ben & Jerry’s sweater!) bij de persopening van een nieuw Primark-filiaal. Ik geloof dat we van Suz alleen nog maar meer gaan zien en horen. Mocht BNN ooit een blogger aan hun team willen toevoegen, dan weet ik precies wie ze nodig hebben.

Annemerel a.k.a. Annemerel.com

Serena Annemerel Lindsay

Ach, wat een jonge, schattige Annemerel, Serena en Lindsay drie jaar geleden op de Grazia redactie bij Sanoma in Hoofddorp. In 2011 werkt bovenstaand team Grazia Insiders voor Grazia als bloggers. Een project waar ik 2 jaar aan mag meewerken en best trots op ben. Wanneer ik Annemerel ontmoet denk ik: wie is deze Nederlandse Blake Lively? Een klassieke schoonheid, bubbly en bovendien marathonloopster in New York: respect.

Hoewel ik me soms een beetje oud voel ;-) wanneer Annemerel blogt over ‘OMG 25 geworden!’, moet ik altijd erg lachen om haar blogs. Ze heeft zelfspot en is heerlijk openhartig, b.v. over maagproblemen die je tijdens hardlopen kunt ervaren ;-). Ze schrijft niet onverdienstelijk voor Girlscene en MetroMode en ambieert om later de Anna Wintour van Nederland te worden. Daar ben je veel te aardig voor Annemerel, blijf maar gewoon je grappige zelf.

Esmée van Workthates.com

Esmee Workthates Lindsay lindsayvallen

Als Annemerel de Nederlandse Blake Lively is, moet Esmée de onbetwiste Kate Upton van ons koude kikkerlandje zijn. Wil je niet geconfronteerd worden met een killerbody, dan kun je Esmée’s blog beter mijden. Workthates wordt gerund (woordgrap intended ;-) door een kleine blondine met grote discipline, en hoewel Ryan Gosling inmiddels van haar blog verdwenen is (snik ;’-), blijft haar fitspiration evengoed motiverend, informerend en inspirerend. Vorig jaar beulde ze me af bij de WorkThatEs x Annemerel bootcamp voor het goede doel en believe me: die La Trainer sweater is well earned :-).

Angela van Macblogster.nl

Macblogster Lindsayvallen

Eigenlijk heb ik op Angela’s blog niets te zoeken: een blog die zich grotendeels richt op de verzorging van krullen en kroeshaar. Je ziet Angela hier uiterst links op de foto en ikzelf uiterst rechts. Nogal anders qua look hè? Overigens spot je hier ook enkele andere bloggers die ik al genoemd heb :-).

Anyway, Angela is een ontzettend tof wijf. Ik ontmoet haar tijdens de Ibis Budget Fun experience en ze is zo sparkly! Who cares dat ik niets heb aan haar tips, heel veel meiden hebben hier wél behoefte aan. Dankzij haar blog weet ik dat het maar matig gesteld is met de Nederlandse markt voor black beauty’s en dat Angela voor veel dames een voorbeeld is. Ik tip haar blog aan mijn multiculturele vriendinnen en wil stiekem ook zo’n prachtige bos krullen. Dus check out macblogster.nl voor beauty & lifestyle met een multicultureel randje.

Jolien van Yourlifestyleguide.nl

Jolien Yourlifestyleguide Marieke brouwertje Lindsay Lindsayvallen

Je raadt het al, ook Jolien ontmoet ik tijdens de Ibis Budget Fun experience. Jolien is een (blog)vriendin van Marieke en we delen in Zaandam samen een taxi naar Primark. Wat hebben we gelachen ;-), hoewel het nóg grappiger had kunnen uitpakken (insiders joke). Jolien heeft volgens mij de hele wereld al gezien en tegelijkertijd een huis dat zo in VT Wonen kan. Reizen en wonen heeft de focus op haar blog en ze is een geweldige fotograaf. Jolien heeft een fijne schrijfstijl en haar blog leest heerlijk weg.

Marloes van Budgetproof.nl

Photo 08-02-14 13 10 05

Marloes en ik, erg budgetproof aan het shoppen bij Primark ;-). Geen verrassing dat een blog die Budgetproof.nl heet, zich richt op budget. En dat is écht low budget, believe me. Behalve budgettips deelt Marloes ook slimme blogtips over SEO en vindbaarheid. Budget én brains dus! Budgetproof stelt outfits samen die voor luttele euro’s de show stelen. Zo kost deze outfit in totaal nog GEEN € 40 euro (!) en het staat geweldig. Of deze outfit, nog geen € 17 euro in totaal. Ik vind dat een talent hoor, je zo low budget kleden en onbetaalbaar stralen!

Zo! Dat zijn ze: 9 leuke blog babes :-).
Ken jij deze bloggers al en heb je wel eens mensen via Internet ontmoet?

xoxo Lindsay

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *