Bjoetie business

Op zoek naar een wimperkruller vond ik in de drogist een complete Cosmopolitan Beauty Expert-lijn. Met de vermelding: “from the Beauty Experts at Cosmopolitan™” heb ik de blusher brush, foundation brush, portable lip brush en de “high impact curl” eyelash curler gekocht. Staat mooi in de badkamer met het Cosmopolitan™ logo en zien er in eerste oogopslag kwalitatief beter uit dan drogist huismerk. Vanavond ga ik het eens uitproberen, before our clubbing nite in Amsterdam with my GFs.

(overigens, de mintgroene nagellak is van Barry M @Alice&Jo’s)

Heb jij favoriete bjoetie producten?

Dit artikel is geplaatst in BEAUTY en getagged . Bookmark hier de permalink.

4 Responses to Bjoetie business

 1. Quirine zegt:

  – Volume Mascara van de Essence (Kruidvat, steeds verrassend, altijd voordelig) Geniale mascara voor maar 3 Euro ofzo..- Uiteraard de nagellakjes van Barry M- Last but zeker not least, dé dagcréme van Oil of Olaz =)

 2. Danielle zegt:

  Dat ziet er leuk uit.. en je nagellak viel mij ook al gelijk op ;) ik ben nu wel benieuwd of ze ook echt fijn zijn in gebruik? :) ik vind de make-up van Pupa erg fijn.. maar ook wel erg duur.. xox Danielle <a href="http://www.xd44ntjuh.nlwww.xd44ntjuh.nl<br />

 3. Marieke zegt:

  Loose face powder van The Body Shop, love it! En mascara van Maybelline… En nog een paar dingies. Heb nog kwasten nodig trouwens, laat maar even weten of het wat is!

 4. Eva zegt:

  Vooral de mascara van The Body Shop.. Rest maakt me niet zo veel uit eigenlijk, Etos en Hema huismerk vind ik wel fijn. Oh en nagellak van de Hema ^^ <a href="http://www.evaschrijft.nl” target=”_blank”>www.evaschrijft.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *