New in: bikerboots van Sascha

Quote:
Ik heb geloof ik wel 7 (!) paar biker boots gepast. Met studs, zonder studs, laag of juist hoog. Ik twijfelde al een tijdje biker boots te kopen maar kon vrijdag totaal niet slagen. Na al dat passen realiseerde ik: misschien is het niets voor mij. Bij anderen vind ik het heel stoer en hip staan, maar not for me.

Wist je nog dat ik dit op 18 november schreef in mijn eerste shoplog? Wel, ik ben gisteren toch gezwicht. Mijn twijfel plaatste ik met foto op Twitter en na enthousiaste reacties dacht ook ik: ja! Ze waren afgeprijsd in de sale bij Sascha en de verkoopsters hadden de bikerboots heel leuk gecombineerd met hun kleding. Dus nu ben ik ook een stoere biker(boots) chick.
biker-boots-met-vierkante-studs_2.9451_12.9451_22.9451_5Ik kan nog wel wat tips gebruiken waar ik ze het leukst bij kan dragen! Ik doe overigens vaak inspiratie op bij Polyvore, waar halen jullie je ideeën voor het combineren van outfits vandaan?

xoxothese boots are made for walking’ Lins

1 reactie

  1. Gaaf hoor! Ik heb ze ook al vaak in mijn handen gehad, maar toch steeds gedacht van.. hmm toch maar niet! Stoer dat je toch de stap gezet hebt! Mooie blog heb je trouwens! Ik ga je zeker volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *