Bijna jarig wishlist: Mi Moneda

Er is er één bijna jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben… ik! ^^ Als een klein kind tel ik de dagen af, verjaardagen vind ik nog altijd net zo spannend als vroeger. Ondanks dat ik dit jaar alweer, kuch, 29 word.

Afgelopen kerst kreeg ik van mijn lieftallige lover twee Mi Moneda pendants, de small en de large. In de small draag ik een zilveren gulden, een idee dat ik online zag en erg origineel vond. In de large draag ik de Gaudi white. Ik heb een eigen ketting omdat de kettingen van Mi Moneda erg fragiel zijn en de juwelier aanraadde bij twee munten een stevigere ketting aan te schaffen.

Ik heb erg veel plezier van mijn cadeau en omdat de ketting en gulden wat meer in het oog springen dan de standaard Mi Moneda, krijg ik vaak leuke complimenten. Nadenkend over mijn naderende verjaardag snuffelde ik eens op de site van Mi Moneda en werd verliefd op een nieuwe bedel.


Hoe stoer is dat? Bang bang, my baby shot me down. En in combinatie met een rosé munt, staat dat heel mooi bij de zilveren ketting en pendant. Ook twijfel ik om een andere ketting te vragen. Voor de variatie. Misschien een langere bungel-ketting, ik heb nu de korte ketting van 45cm.

Gelukkig moet ik nog wat nachtjes slapen tot mijn verjaring en kan ik, als echte Weegschaal, dus nog even twijfelen.

Verheug jij je nog op je verjaardag? Of vier je het liever niet?

xxx Lins

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *