Bijenkorf 3 Dwaze Dagen!

Bijenkorf DDD verzameling

En? Wie stond er vanmorgen om 08:00 uur sharp in de Bijenkorf om in te slaan tijdens de 3 Dwaze Dagen? Ik helaas niet, de (arbeids)plicht riep, maar morgenochtend ga ik zeker even de dwaasheid in. Sommigen gruwelen van de DDD, maar ik vind die gekte en hype hilarisch! Ik ben eind september jarig en herinner me dat ik als tiener al om centjes vroeg, zodat ik enkele dagen daarna de Bijenkorf kon plunderen. Zodra de boekjes op de mat vallen, ga ik aan de slag met geeltjes en ezelsoren. Interessante producten markeer ik met een sticker en ik vouw de bladzijdes vakkundig om.

Klaar voor de strijd stond ik ’s ochtends vroeg te trappelen voor de winkel. De medewerkers dosten zich vroeger volledig in het geel gekleed uit en per filiaal werd er een prijs uitgereikt voor het origineelste personeelslid, liet ik me ooit vertellen door een medewerker. Helaas hebben de eigen pakjes plaatsgemaakt voor DDD-uniformen. Maar iedere medewerker verheugt zich op de 3 Dwaze Dagen, verzekerde ze me :-).

Mijn persoonlijke 3 Dwaze Dagen favorieten van 2014 zijn de tassen van Cowboysbag, een prachtige, zilveren ring van Ti Sento en paraplu van Senz. In de categorie wonen hoop ik de stijlvolle zeepflacons van Savon de Marseille, servies van Tokyo Design Studio (of Blond Amsterdam) en geurstokjes van Rituals te scoren.

Morgenochtend om 08:00 uur ben ik erBIJenkorf! ;-)

Ben jij fan van de 3 Dwaze Dagen? Geniet je stiekem ook van de hysterische taferelen of laat je de gele gekte liever aan je voorbij gaan?

Liefs,
Lindsay

DDD 728x90

PS: Vind je die commercial met Patsy uit Absolutely Fabulous ook niet geweldig darling? :’-)

 

1 reactie

  1. ik kan je verzekeren dat niet elke medewerker het leuk vond ;) mijn vader heeft bij de Bijenkorf gewerkt en elke drie dwazen dagen stonden mijn zus en ik in de spoelkeuken te werken omdat ze het niet aan konden. Dan gingen we helpen :) stiekem was dat leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *