Bijbloggen #9 Nieuwe televisie, nieuwe Missy, nieuwe Tula

Terwijl mijn huid vurig nagloeit van de microdermabrasie-behandeling die ik zojuist weer heb gehad, pik ik even wat online tijd om met je bij te bloggen. Komt het je gelegen dat ik bel blog? Mooi ;-).

lindsayvallen.nl nieuwe tv mediamarkt

Gôh, ja, dus we kochten een nieuwe televisie. Iets wat we al jaren roepen, maar tot dusver nooit deden. Zo vaak kijken we immers geen televisie, want we zijn meer een films- en series huishouden. De actualiteiten kijken we op onze mobiel, tablet of PC, dus ons oude bakbeest vervangen voelde nooit echt noodzakelijk. Nog steeds niet, maar toen René flink gespekt werd met wat bonnen, waren we toch niet gek! ;-) In de winkel leek ‘ie nog niet zo gigantisch, tot we hem thuis voor ons televisiekastje zetten. Slik. 

S

Na een dag waren we eigenlijk gewend en nu kijk ik al mijn films en series op deze thuisbioscoop :’-). Ineens zijn Aria, Hanna en Ezra GIGANTISCH in mijn huiskamer, in tegenstelling tot het tabletformaat waar ik eerst op keek. Het is dus een vet handige televisie, want er zit een chromecast ingebouwd, waardoor ik alle schermen in huis (mobiele telefoon, tablet) kan delen met de televisie. Ik kan voortaan dus bloggen op de tv ;-).

Het beeld is absurd scherp, want het is 4K. Geen idee hoe het precies werkt, maar het is ultra HD, wat betekent dat dit vier keer zo scherp is als ‘gewone’ HD. Je kunt je voorstellen dat de overgang van de oude naar de nieuwe televisie qua beeld nogal een vooruitgang is ;-).

Deze week krijgen we een upgrade van onze televisiekanalen, want voor 4 euro extra per maand krijgen we er een triljoen nieuwe zenders bij. Inclusief BabyTV. Tot dusver hebben we een 100% beeldschermvrij beleid voor onze telg, maar als ik bedenk hoe vastgeplakt ik als kind aan de televisie zat (en geen vierkante ogen heb gekregen ;-), kan ik me voorstellen dat ze straks tóch een keer televisie mag kijken van ons.

De nieuwe clip van Missy Elliot is op onze televisie helemaal superoptimaal! Als ik de rest van mijn leven nog maar één artiest zou mogen beluisteren (en bekijken), dan zou dit zonder twijfel Missy Elliot zijn. Ik ontdekte Missy met The Rain (Supa Dupa Fly) in 1997 en damn: I loved her from the start, zo blogde ik al eens. En ze is anno 2015 weer fucking briljant ON POINT! Iedereen lult over terug van weggeweest, uhm hallo: Missy gaat nergens heen en wordt nog wekelijks gedraaid hier thuis.

Haar nieuwste single WTF (Where They From) wordt gewoon toegevoegd aan mijn playlist en I’m getting my freak on! Wat een heerlijk nummer met zulke fijne lyrics. Missy, je stelt me nooit teleur. Ook je clip weer, wat een genot om naar te kijken. Zo spot ik Les Twins (de dansende tweeling waar ik vorige week over blogde), zijn Missy en Pharrel als poppen aan de zwier, de complete choreo qua moves en HAAR OUTFITS <3. Ik kan niet wachten op haar nieuwe album, want Missy Misdemeanor: that’s how they do it where they from.

lindsayvallen.nl Tula dragen

Mijn hipste, nieuwe accessoire die niet zou misstaan in een Missy videoclip ;-) is trouwens de Tula (let overigens niet op mijn absoluut onhippe, verregende coupe, dit Hollandse weer doet mijn fijne haar weinig goeds ;-). Ik droeg Tara regelmatig in de draagdoek, maar zocht iets dat simpeler aan en uit ‘kon’. Zo belandde ik bij de Tula. Met die leuke printjes, ja. Ik checkte of René model Arrows geen voorschut vond om als kerel mee te lopen (hij was niet te porren voor de alpaca’s print ;-) en we kochten de Tula Standard Arrows. Hoewel ik het flink prijzig vind (zeggen zij die een televisie van bijna 10x zo duur kochten :’-), is ‘ie z’n geld helemaal waard.

Het is zoveel makkelijker dan knopen! Inmiddels was ik met knopen aardig behendig, maar dit spant de kroon. Als flashpacker kan ik dit systeem dromen ;-). Klik onder, klik boven en daar hangt het aapie. Gisteren liep ik door weer en wind met de speciale Tula capuchon en mevrouw viel ronkend in slaap terwijl ik zeiknat regende.

Morgenavond ga ik trouwens badshizzle inslaan bij de Lush, dat vergeet ik telkens als ik in de stad ben. Mijn bad en ik zijn dikke vrienden, maar verder dan het Rituals assortiment zijn we nog niet gekomen. Iemand aanraders voor fijne Lush ballen? ;-) Dan ga ik daar vrijdagavond lekker mee poedelen in bad, want zaterdag ga ik – shopping is my cardio ;-) – winkelen bij Primark Rotterdam met twee mommybloggers.

Nee, nee, we zijn alle drie eigenlijk geen echte, eckte mommybloggers, I know dames ;-). Samen met Dionne van perrongeluk.com en Olga van daarwaseens.nl gaan we de Primark leegroven voor onszelf en aanhangsels. Dionne ontmoette ik al eerder op mijn blogverjaardag (zie haar even haar gewonnen tas vol snoepgoed vullen, dat wordt zaterdag een papieren Primark-exemplaar ;-). Op mijn blogverjaardag was Olga helaas verhinderd, dus nu gaan we met z’n drieën de hort op. We hebben onze zinnen in ieder geval gezet op foute kersttruien voor de dochters (Tara is één dag voor Dionne’s dochtertje geboren :-) en ik hoop eigenlijk een complete kerstoutfit voor de hele familie te scoren.

René en ik hebben namelijk besloten een überfoute fotokerstkaart te maken dit jaar. Geen serieuze, maar juist een over the top exemplaar. Hoe fouter hoe beter!

Foute kerstkaart 2

Hoe awesome is deze! Kijken of ze ook bowlingballen bij de Primark hebben.

Foute kerstkaart

En foute accessoires voor op ons hoofd en kerstsokken moet ik ook scoren.

Dus, dat heb ik de afgelopen week gedaan en ga ik komend weekend doen. Oh ja, Sint Maarten wordt hier dus ontzettend gevierd en wij hadden niets in huis (behalve broccoli :’-). Dus na de eerste keer de deur opendoen, hebben we de rest van de avond in het donker gezeten en alle belletjes genegeerd. Dat waren er nog flink wat, arme kinderen. Ik had deze week trouwens ook mijn eerste ‘afspraak’ bij het UWV, maar ben nog in dubio of ik daarover moet bloggen ;-).

Wij hebben in ieder geval weer lekker bijgeblogd samen, wat heb jij allemaal uitgespookt de afgelopen week? En wat ga je dit weekend doen? Alvast een leuk weekend gewenst!

Liefs,
Lindsay

19 reacties

 1. Nou ja…gisteren kwam mijn man binnen met dezelfde televisie!! Ook een Sony 4k geval ding met een Netflix knop op de afstandsbediening. Gaaf ding he.

  Oh man ik zie het prijskaartje en schrok want wij hebben er een paar honderd euro meer voor betaald, maar hier is het scherm groter.

  Oke sjeeeeetje stop met praten over tv's.

  Have fun watching!

 2. Waanzinnige TV! Hier moeten we er ook nog een kopen, hebben nu een plasma tv uit de jaren ’00. Hij doet t gewoon prima hoor, maar hij is wel aan vervanging toe. Laten we alleen allebei totaal geen zin hebben in TV shoppen. Ben benieuwd hoe de nieuwe kijkbuis bevalt, wie weet is t een aanrader? Mocht je trouwens naar Alexander gaan zaterdag dan wil ik mezelf totaal niet uitnodigen hoor, wink wink ;). Woon op 200 meter afstand en ben nog aan t chillen in m’n verlof haha. Maar gok dat het Zuidplein is? Foute kersttruien in overvloed.

 3. Ik ben heel benieuwd naar hoe je foute kerstfoto gaat worden. :) Begin december gaat de Primark in Dordrecht open en ik ben heel benieuwd wat ze allemaal hebben qua foute kersttruien.

 4. Let op de bij badballen van Lush dat ze of je bad een andere kleur geven (leuke groene rand ofzo) of je hele huis onder de glitters doen belanden. (Ik dreef mijn moeder tot wanhoop ermee…)

 5. Woooow, die tv is echt humongous, hahaha! Maar als ik dat bejaarde geval erachter zie staan dan was het wel echt tijd voor wat nieuws hoor ;-). Mijn week bestond in ieder geval niet uit enorme uitgaven (al worden die Sinterklaascadeaus ook steeds duurder!)), maar gewoon saai uit werken, huishouden en een beetje bloggen (dat laatste vind ik dan weer helemaal niet saai :-P). a.s. vrijdag eerst eten bij Sheel (jou wel bekend!) en daarna gaan we naar de verjaardag van een gezamenlijke vriendin. O ja, en zondagmiddag gaan we naar een smartlappengebeuren in de stad geloof ik, ik ben benieuwd!

  1. Oh, is het Smartlappenfestival weer in de stad, super leuk! I love Smartlappen :-) En wat gezellig eten bij Sheel, doe \’r maar de groeten! Die oude tv is inderdaad nog van de middelbare school, dus mocht ook wel vervangen worden inmiddels ;-) Lekker meebleren bij de Smartlappen en fijn weekend!

 6. wow wat een super tv! en een knop op de afstandsbediening voor Netflix, lees ik dat nou goed?? Het is dat wij geen geld hebben haha. En ja liefde voor Tula! Hier nog steeds, ookal is Zoë bijna 2, dol op onze (tweede) Tula.

 7. Heerlijk hè, zo’n grotr teevee! Lekker shoppen dit weekend, ik was er gister en scoorde een superschattige kersttrui voor de kleine man! Had er zelf al eentje gescoord bij de Action, maar de exemplaren bij Primark staken mn ogen uit, zo leuk! Veel plezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *