Bijbloggen #6 Werk, Wehkamp en huishouden

WNSV Wehkamp Next Style Vlogger lindsayvallen.nl

Hallo! Ben ik weer even snel op de zondagmiddag om met jullie bij te bloggen :-). Het geruststellende geluid van de wasdroger zoemt over de zolder terwijl ik dit typ. Afgelopen maandag werd er bij ons een droger bezorgd. Een droger leek me voorheen niet zo’n noodzakelijk huishoudelijk apparaat. Maar sinds de komst van een zeker, klein menspersoon, was ik mezelf de pleuris en kom droogrekken tekort. Dus besloten we een droger te bestellen. OMG, HAD IK JAREN EERDER MOETEN DOEN! Wat een i-de-aal ding jôh! We hebben zo’n droger waar je alles in kan mieteren. Van zijde tot wol tot beddengoed tot jeans, het apparaat beschikt over allerlei vernuftige programma’s en bespaart me uren droogtijd. Dus ja, ik ben een happy huiswijf. Over 3 dagen ben ik – slik – ook écht een huiswijf, want dan is officieel mijn laatste dag in dienst bij de baan die ik verlies… 

Ik heb er net even flink om zitten janken, toen ik mijn profiel en CV aan het uploaden was op werk.nl. Dat klinkt trouwens heel modern, maar eigenlijk is het een ouderwets systeem waarin je niets kan uploaden :’-). Je mag – een baan op zich ;-) – alles handmatig overtypen in hun eigen veldjes en tabbladen. Anyway, ik ben dus officieel aangemeld als werkeloos persoon vanaf donderdag aanstaande.

Woensdag lever ik mijn laptop en werktelefoon in en drink nog een bakkie met (oud)collega’s. Ik startte bij deze organisatie op 1 mei 2012 en ben dus bijna 3,5 jaar in dienst geweest. Een hele tijd, waar ik ontzettend veel heb geleerd en meegemaakt. Ik zal woensdag dus wel wéér moeten grienen bij mijn officiële afscheid ;-).

Woensdag komt ook de nieuwste aflevering van Wehkamp’s Next Style Vlogger online. Episode 3 alweer, waar we horen welke van de 4 kandidaten als eerst afvalt. Helaas maar waar, kan en mag ik er (nog) niets over zeggen, zoals jullie zullen begrijpen. Dat wordt gewoon afwachten tot woensdag ;-). Doen ze leuk hè, bij Wehkamp?

Sowieso heb ik daar in de afgelopen weken echt al kneiterveel geleerd! Het is ontzettend gaaf om met zo’n professioneel team en kundige coaches te mogen werken. Afgelopen zaterdag heb ik Sanny (van Sanny zoekt geluk) ontmoet. Sanny is, net als Anna Nooshin overigens, een bloedmooie, maar ook leuke vrouw om mee te werken.

De feedback die ik van jullie online en uit mijn eigen omgeving onder mijn eerste challenge-filmpje kreeg, herkende ik zelf trouwens ook hoor! Hand in eigen boezem hiero ;-). Ik ben normaliter niet op mijn mondje gevallen en praat eerder te snel dan te langzaam, maar de zenuwen speelde me behoorlijk parten. In de vlogs op mijn eigen kanaal kan ik moeiteloos zo een spontaan en enthousiast verhaal ophangen. Maar in mijn Wehkamp challenge-vlog was ik dat een beetje kwijt.

Ook zat mijn haar ontzettend futloos en was mijn make-up niet zo succesvol. Ik ben geen beautyblogger met bergen ervaring of kennis (en dat ambieer ik ook niet), maar ik moet natuurlijk wel representatief voor de dag komen. En zo leer je – ook op je 32e ;-) – nog hoe je een vissengraat-vlecht maakt en laat je je eindelijk eens adviseren bij ICI Paris over de juiste teint en type foundation.

Ik ga nu snel nog even knuffelen met Taar, want die krijgt waarschijnlijk tandjes. Ze is niet te houden (lees: krijsen ;-) de afgelopen dagen en zit continu met haar handjes in haar mond. We hebben twee kleine, witte puntjes onderin haar mond gesignaleerd en verwachten dat hier een tand verschijnt. We hebben zo’n bijtring in de diepvries, maar eigenlijk helpt alleen vastpakken op die hysterische momenten. Dus dat doen we maar lekker vaak ;-).

Hebben jullie een leuke week gehad? En nog bijzondere plannen voor aankomende week? Nou, ik ga afsluiten, tot onze volgende bijbloggen-date! :-)

Liefs,
Lindsay

26 reacties

 1. Ohhhhhh ik wil ook een droger. Ik heb 3 kinderen, maar we hebben sinds hij een jaar geleden kapot ging hebben we nog geen nieuwe gekocht. Mis hem zooooo!! Haha!

  Ik vond je filmpje erg leuk, maar niet helemaal jezelf ofzo, ach je word vanzelf wat ‘losser’ succes! Ik kijk uit naar woensdag

 2. Ik kan echt niet zonder droger, het kleine mensenkind komt hier pas (of al) in december, maar die droger staat er al een flinke tijd. Ik vind je outfit op de foto echt super stoer, staat je echt goed! Werkte je trouwens nog wel (dus niet out of office), of was je al geruime tijd thuis voor Tara? Dat mis ik even, of mijn zwangerschap gatenkaasgeheugen laat me flink in de steek. Niet dat het me veel aan gaat of zo :'). Maar nieuwsgierig, mwah..

  1. Ik werkte tijdens mijn zwangerschap (intern zoekend naar een nieuwe uitdaging) op mijn baan bij o.a. mijn (oude) afdeling social media en was druk bezig om intern te netwerken voor een nieuwe functie. Toen belandde ik in het ziekenhuis met de gebroken vliezen en tsjah… daarna begon de achtbaan. Dat nieuwe plekje en netwerken is er niet van gekomen (goh ;-)), en nu was mijn zoektermijn voorbij. Ik baal er wel echt hard van, maar ik snap het ook hoor. Ik kan niets aan mijn situatie doen, maar zij net zo goed niet. Dik 3,5 jaar met ontzettend veel plezier gezeten en had er graag jaren aan vast geplakt. Maar wie weet, heb wel vertrouwen in de toekomst hoor :-)

 3. Succes met het afscheid woensdag. Lijkt me heel moeilijk. Ik duim voor je dat je over een paar maanden terugkijkt vanaf een nieuwe plek, waar je het minstens net zo goed (en liever nog beter) naar je zin hebt.

 4. Ik vond je filmpje toch erg leuk hoor! En wat een leuke look op de foto hierboven! Veel succes met de doorkomende tandjes! Ik weet precies hoe het is ;)

 5. Toen ik op mezelf ging wonen, wist ik: Ik wil geen harde handdoeken meer zoals mijn ouders die hadden, dus er móest een droger in huis komen. Nu met een kleine op komst ben ik er alleen maar nog meer blij mee dan dat ik er al mee was. Ik gebruik dat ding trouwens nu alleen maar voor ondergoed, sokken, handdoeken en beddengoed haha. De foto van hierboven is erg leuk! Succes aanstaande woensdag met afscheid nemen van je werk, nooit leuk.

 6. Ah dat zal niet fijn zijn, afscheid nemen van je collega’s! Werk.nl is inderdaad behoorlijk arbeidsintwnsief….how ironic!

  Hopelijk vind je gauw iets nieuws! Ik duim voor de Style Vlogger competitie, spannend!! Dikke knuffel voor Taartje, tandjes zijn stom! :(

 7. Nou de volgende baan is bijna in THE pocket toch? Zou wel een leuke baan zijn bij de Wehkamp! Staat je leuk die vlecht! Zet m op woensdag en voor iedere dichte deur gaat er weer een deur open!

 8. Wacht even! Jij hebt dus een droger waar alles in kan? Ook kleren? En babykleren enzo? Niet te geloven:) wij hebben al heel lang een droger, maar daar doe ik alleen handdoeken, beddengoed en ondergoed enzo in. De rest krimpt een beetje ben ok bang.

  Je begrijpt dus… Ik wil jouw droger, haha! Dus om even nieuwsgierig te zijn, welke heb je? En wat kan er niet in?:)

  1. Haha, het is de AEG T65170AV en ik mieter echt alles erin: babykleren, mijn eigen kleding (programma 'fijn' of 'synthetisch') en hij heeft programma's voor: 'Wol, Jeans, Katoen, Beddengoed, Sportkleding". Dus ideaal, haha!

 9. Nouja, al doende leert men, nu hangt er natuurlijk ineens wat van het vloggen af ;). Toitoi! Ik hoop dat deze baan gaat lukken!! Zoals anderen ook al zeggen: goede foto! Ziet er mooi uit! En sterkte met/voor de kleine meid!

 10. Ik ga heel hard voor je duimen dat je deze strijd gaat winnen! Hoe mooi zou het zijn als je hier je passie in kwijt kunt :)
  Succes Lindsay!

 11. Ik hou van mijn droger. BFF. Echt. Deze werd trouwens direct geleverd na de geboorte van kind nummer twee hier. Ik gooi echt alles in de droger, oke behalve de vervelende overhemden van mijn man en wollen kleding.

  Ik hoop dat je Wehkamp's next style vlogger gaat worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *