Bijbloggen #5 Jarig, cadeautjes, druk

Jarig Lindsay Vallen 32

Er is er één jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben… IK! :-)

Met een slaapdronken hoofd waggelde ik vanmorgen in pyjama naar beneden, waar deze confronterende lichtjes me direct duidelijk maakten welke respectabele leeftijd ik vandaag bereik ;-). Ook werd ik toegezongen door man en baby: een prachtig duet. Als cadeautjes krijg ik van Tara een nieuw matras, inclusief belofte dat ze rustig naast me zal (blijven) doorslapen ’s nachts (wij doen aan co-sleepen, dus Tara’s bed zit aan mijn kant vast aan ons bed). Van René krijg ik een heerlijk verzorgd dagje sauna samen, inclusief massage (door een expert daar ;-). Ik vier mijn verjaardag niet echt, omdat de afgelopen en komende dagen behoorlijk druk zijn. Maar vanavond eten we mijn lievelings (zoals dat hoort op je verjaardag :-) en woensdag geef ik mezelf bovendien nog een nieuwe tatoeage cadeau. 

De afgelopen week hadden we onze maandelijkse controles van de kinderarts, de kinderfysio en de pre-logopedist en dat is niet alleen voor Tara, maar ook voor ons druk. Ik ben blij dat we zo netjes begeleid worden en de zorg in Nederland goed geregeld is, maar het zijn bij elkaar toch flink wat uurtjes van specialisten over de vloer en heen en weer naar het ziekenhuis. Alles gaat overigens prima, dus dat is fijn :-).

Ik zou zaterdag naar Walibi gaan, daar logeren en zondag deelnemen aan Mud Masters, maar natuurlijk werd er last-minute roet in het eten gegooid. Story of my life ;-). Zoals jullie (misschien) wel weten, verlies ik binnenkort mijn baan en ben daarom naarstig op zoek naar klussen, opdrachten en arbeid. Natuurlijk mag en kan ik terugvallen op het UWV, maar ik ben een werkpaard pur sang en hoop dat ik zelfstandig toch aan de bak kom. Afgelopen weekend moest ik me daarom voorbereiden op een mogelijke job, dus werk ging even voor (modderig) plezier. Ik ben beschikbaar als (online) content creator, social media expert, blogger, editor, copywriter, (web)redacteur, dus als je tips of banen hebt, check mijn volledige oproep op LinkedIn.

Nu ik al enkele uurtjes 32 ben (ik ben om 06:13 uur ’s ochtends geboren), moet ik zeggen dat ik me direct een stuk volwassener voel. Just kidding! ;-) Ik vind het maar gek, ik ben al drie jaar dertiger, maar plaats mezelf nog regelmatig in de twintiger-categorie. Ook omdat ik vaak jonger geschat word. Laatst wilde ik een fles sterke drank kopen en toen vroeg de oude, grijze verkoper van Gall & Gall om mijn legitimatie. ‘Is het omdat u dit standaard vraagt aan klanten, of twijfelt u?’, vroeg ik hem. ‘Ik twijfel’, zei hij resoluut. Haha, in de pocket! Vol trots liet ik hem mijn rijbewijs zien. Waarop hij me vervolgens vroeg wat mijn geheim was. ‘Dit soort flessen’, knipoogde ik naar hem. Hehe ;-).

Ik ben benieuwd of ik me zaterdag ook moet legitimeren als ik een biertje koop bij Major Lazer in de Heineken Music Hall. Major Lazer is het dancehall project van producer Diplo en ik vind het een gouden combinatie. Dancehall, moombahton en soca met een upbeat tempo: ik ga d’r lekker op. Major Lazer stond eerder op Lowlands en ik ben erg benieuwd naar de show zaterdag. Het schijnen nogal gewaagde en explosieve optredens te zijn ;-).

Genoeg bijgeblogd, ik ga mijn verjaardagstaartje uit bed halen en samen proosten met wat babymelk (zij) en thee (ik).

Een fijne week gewenst!

Liefs,
Lindsay

PS: Hoe lief is dit toepasselijke kaartje van Taartje :-)

Jarig Lindsay Vallen 32 kaartje taartje

14 reacties

  1. Whoohoo gefelicitaart!!! Jammer dat je Mudmasters heb moeten laten schieten, maar alles voor het goede doel! Hele fijne dag vandaag, geniet ervan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *