Bijbloggen #4 Winnares Mi-Pac rugzak, concert en fysio

Het is vrijdag
En we komen samen
Sms al je namen
En vergeet niet die ene dame

Stuur maar door, stuur maar door
Pass maar door, pass maar door

Wie kent ‘m nog? Sooo Hi! Toen sms’en nog populair was, omdat internet op je PC al heel wat was. Kun je nagaan, het is ruim 15 jaar later (deze commercial dateert volgens mij uit mijn eindexamenjaar, 2000 dus :-)  en inmiddels sms ik (bijna) nooit meer. Mobiel internet gebruik ik vaker dan mijn PC en Hi bestaat niet meer sinds 1 mei van dit jaar :’-(. Jammer, want ik vond hun commercials altijd grappig! Goed, het is dus vrijdag en dat betekent dat de winnaar van de Mi-Pac win-actie bekend is. Mag ik tromgeroffel? Trrr…. 

 

Girl, girl, girl… ANOUK jij hebt gewonnen! Jij vindt de kleur Charcoal Grey het mooist, dus ik geef jouw e-mailadres en voorkeur door aan Marington.nl. Zij zullen contact met je opnemen voor het opsturen van je prijs. Alvast heel veel (draag)plezier!

Over dragen gesproken, ik mocht afgelopen woensdag naar de manueel therapeut voor mijn nek en schouders. Twee weken geleden werd ik ’s nachts wakker van een absurde pijn in mijn nek, niet te harden! Liters tijgerbalsem smeerde ik erdoorheen, ik nam hete douches en badderde (met mijn getatoeëerde arm boven water :’-), maar echt over ging het niet. Op aandringen van René belde ik toch maar de huisarts. Die stuurde me direct door naar de manueel therapeut en deze vakkundige dame kraakte me woensdag. Heerlijk!

In Utrecht ging ik regelmatig naar de chiropractor, dat hielp erg goed tegen mijn migraine. De manueel therapeut werkt anders dan een chiropractor, maar gelukkig wist ze de boel al enigszins los te manipuleren. Ik moet nog 4 à 5 keer terug en heb oefeningen meegekregen om de rotzooi in mijn nek en schouders te verminderen. Wel fijn, want eigenlijk voel ik het iedere dag en het straalt soms zo uit dat ik er koppijn van krijg. Niet zoals migraine, maar wel aanwezig en dat hoort natuurlijk niet. Hopelijk is het zo snel opgelost!

Vanavond gaan René en ik voor het eerst ‘uit’ sinds Tara thuis is. Naar het concert van Steen in Tivoli de Helling. Heerlijk, echt harde zin in! Lekker wodka hakken en knallen! Het is de releaseparty van zijn nieuwe album ‘Baby’, dat onlangs is uitgekomen. Stiekem best grappig, ons eerste avondje uit zonder baby is naar ‘Baby’ ;-).

Een toepasselijk album, want Steen rapt over vaderschap, het nieuwe hoofdthema in zijn werk. Op zijn vierde album doet hij op donkere beats vloekend verslag van frustrerende zaken als slaapgebrek, omgangsregelingen en het zoeken naar een baan. Spinal staat in het voorprogramma en na het concert mag je gratis blijven plakken voor de afterparty. Ik ben heel benieuwd!

Zondag aanstaande zijn René en ik alweer twee jaar getrouwd! Whut! Toen we vorig jaar ons katoenen huwelijk vierden, wisten we net 10 dagen dat ik zwanger was van Tara en stonden we op het punt een huis te kopen. Het is een understatement dat er veel veranderd is het afgelopen jaar! We vieren dit zondag klein door samen te gaan lunchen, met z’n drietjes. Hopelijk wordt het een mooie, nazomerse zondag :-).

September is ook de maand waarin ik jarig ben. Ik word alweer 32, wajow! Ik vier mijn verjaardag niet, volgend jaar geef ik wel een knalfeest als ik 33 word. Wel moet ik alvast nadenken over een cadeau van René. Ik heb getwijfeld over een Buddha to Buddha armband, een nieuwe diamant voor mijn verlovingsring of een setje lingerie. Maar bij twijfel moet je het niet doen, is mijn tactiek ;-). Dus ik vraag een nieuw matras voor mijn verjaardag! Haha! Je kunt dit óf heel suf en burgerlijk beschouwen, of heel wild en kinky.

Want tja, waarom heb ik een nieuw matras nodig of is het oude versleten? ;-) Dat laat ik in het midden. Met mijn nekpijn ga ik voor een SFW-antwoord: ik wil eindelijk eens een lekker matras van goede kwaliteit. Ik slaap graag op mijn buik en hou van een stevig matras. Mijn matras is 90 cm. breed en langer dan standaard: 220 cm. Als iemand tips heeft waar ik een lekker, stevig matras van dit formaat kan scoren, let me know! Of beter gezegd, let René know ;-).

Het weekend voor mijn verjaardag ga ik op zaterdag en zondag naar Biddinghuizen, waar ik door Mud Masters uitgenodigd ben om voor #projectSlimMommy deel te nemen aan het parcours. Grappig, want vorig jaar annuleerde ik mijn deelname in verband met mijn zwangerschap. Nu mag ik op zaterdag lekker Walibi bezoeken, overnachten in een hotel en zondag sportief doen tijdens de 6K run. Zo is de cirkel weer rond, toch? :-)

Nou, tot zover weer lekker bijgekletstblogt met jullie, ik hoor de wasmachine alweer centrifugeren en ga snel nog even stofzuigen. Plus lekkers in huis halen voor de oppas vanavond ;-). Mijn schoonouders passen op Tara, afgelopen week hebben ze een avondje meegekeken met de extra zorgen zoals zuurstof, saturatiemeter en sondevoeding. Ze hebben ruime ervaring als oppas-oma en opa, dus dat komt helemaal goed!

Ik wens jullie een fijn weekend, ben benieuwd of jullie wat leuks op de agenda hebben? Wat je ook gaat doen, veel plezier!

Liefs,
Lindsay

6 reacties

 1. He gezellig, weer ff bijgeblogt :-) Ik vind dit altijd zulke leuke posts!
  Ik weet dat Auping die matrasmaat verkoopt en die matrassen ook aan je eisen zullen voldoen. Alleen die prijs…
  Ik ben eerst maar met een hoofdkussen van dat merk begonnen (en dat scheelt ook echt al in de nekklachten) en voor een nieuw matras sparen we nog maar even door ;-)

  Have fun dit weekend!

 2. Wij hebben deze maten ook van matras en gekocht bij de Ikea :-). Kwam als een van de beste uit de Consumentenbond test toendertijd en ligt heerlijk/stevig. Ook na 3.5 jaar nog :-).

  Geniet van jullie avond uit!

 3. Wat een leuke gezellige blog weer :-) Stiekem echt wel heel grappig, dat jullie eerste avondje uit zonder baby naar "Baby" is haha! Alsof het zo moest zijn ;-) Wel heel naar van je nek en schouders zeg! Hopelijk kan de therapeut wat voor je (blijven) doen! Veel plewier vanavond en zondag!!! Ik hoop dat jullie stralend weer hebben :-)

 4. Altijd leuk om een 'bijblog' te lezen :)
  In je andere blogpost over jullie 2-jarig huwelijk spat de liefde er vanaf, heerlijk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *