Bijbloggen #3 Tattoo, blogbirthday, nieuwe foto

Lindsay Vallen 29 aug 2015 portet

HALLO BOPPERS! GROTE, DIKKE KOP HÈ? :’-D
Zo, even mijn Bob de Rooij-momentje pakken met een vers van de pers foto! De foto die rechts in de zijbalk stond, stamde uit november 2014 en was dus ernstig verouderd. Destijds was ik nog zwanger en nam René de foto bij ons appartement in Utrecht. Inmiddels ben ik niet meer zwanger, een baby plus rimpels rijker (geen aantoonbaar verband tussen deze twee ;-) en schoot René vanmiddag een nieuwe foto in onze tuin in Houten. Kan ik er weer even tegenaan én weten nieuwe bezoekers ook wie ze voor zich hebben ;-). Morgen kunnen een aantal van mijn bloglezeressen zien of het plaatje klopt (de tuin én de dikke kop ;-). Ik merk dat de zenuwen toenemen, ik heb kriebels in mijn buik en hoop maar dat het morgen mooi weer is, als ik een aantal lezeressen thuis ontvang voor mijn blogbirthday! 

Ik heb de drank koud staan, de tuinstoelen zijn gepoetst (de eerlijkheid gebied me te zeggen dat René deze klus heeft geklaard) en ik ben binnen druk geweest met de stofzuiger en versieringen. Nu heb ik net mijn nagels in de lak gezet en dacht: even blijbloggen hoor! Ik lak mijn nagels vaak voordat ik ga schrijven, want dan weet ik dat ik voorlopig even zoet ben en gek genoeg beschadigen mijn nagels nooit van typen.

Vanmorgen kwam er een fotografe van het Utrechtse magazine De Dakhaas om een portret van mij te schieten. Beter gezegd, van mijn rechter bovenarm, waar sinds vorige week een Uutje op prijkt, getatoeëerd door rapper Steen. Dit is een vrij harde tattoo, gekenmerkt door de graffiti-stijl van Steen. Zelfs mijn bloedeigen broertje had moeite om enthousiast te reageren. Dat snap ik ;-). Maar ik vind het fucking vet en ben er apetrots op! Als het magazine in de winkel ligt, zal ik het artikel inscannen en delen.

Ik heb inmiddels 5 tatoeages en voor mijn verjaardag eind september geef ik mezelf een 6e cadeau. Wat een asociale tokkie hè? Mijn eerste tattoo liet ik in 2006 zetten en eigenlijk is daarna de hele drempel verdwenen. Ik ken ook bijna niemand met ‘maar’ één tatoeage. Het is dat het zo’n dure hobby is, anders zat ik waarschijnlijk al vol ;-). Ik heb nog minstens 4 ideeën voor vervolgplaatjes in mijn hoofd. Als bejaarde heb ik straks genoeg kunst verzameld om me niet achter de geraniums te vervelen ;-). Bovendien denk ik dat er tegen die tijd wel meer vol getatoeëerde oma’s op de bingo verschijnen. Het is steeds geaccepteerder en dat vind ik eigenlijk wel een mooie verschuiving.

De afgelopen week hadden we weer twee controles in het ziekenhuis met Tara. Beide keren waren de artsen zeer te spreken, heel fijn! Ook bumpte ik in het WKZ Romy tegen het lijf, die ik leerde kennen via Instagram. Zij heeft ook lang in het WKZ vertoefd met haar zwangere buik en daarna met haar prachtige tweeling. Altijd leuk om online mensen in het echt te ontmoeten!

Toch ben ik voor morgen best wel zenuwachtig. Gewoon omdat het gek is, ineens een paar handen vol mensen in huis die ik soort van ‘ken’, maar toch ook helemaal niet. Bovendien weten zij hartstikke veel van mij door al mijn blogs, maar ik ben ook zo benieuwd naar hen! En daarbovenop ben ik als de dood dat ik zwaar tegenval ‘in het echt’. Dat ze morgen denken, oh, die komt op papier beeldscherm veel beter uit de verf, wat een rare nerd! Argh! Ik moet er maar niet langer over nadenken.

En anders voer ik iedereen gewoon dronken en misselijk van de taart, drank, hapjes, fris en snoep. Dan stuitert iedereen door de tuin en is er niks aan het handje ;-).

Anyway, mijn nagels zijn droog, dus ga ik douchen. Mijn outfit bedenken, nog wat slaapthee drinken en hopen dat ik een oog dichtdoe vannacht. SPANNEND!

Voor wie ik morgen zie: tot morgen! En de rest: tot de volgende keer online! :-)

Liefs,
Lindsay

12 reacties

 1. Ik vind deze Bijbloggen-rubriek heel erg leuk!
  En ik vond je tattoo eerst een beetje gek (sorry haha) maar toen ik er meer van je over las, ben ik 'm echt wel gaan waarderen! Ik heb er zelf geen, maar merk ook in mijn omgeving dat het heel erg verslavend blijkt te zijn haha. Mijn moeder heeft er vorig jaar één laten zetten, op haar 57e! Ik had het niet van haar verwacht maar vind het heel stoer. En ze zegt nu al dat ze er nog eentje wil, deze zit rechts en dat voelt uit balans zegt ze haha. Dus daar komt er links ook nog een plaatje bij binnenkort.
  Heel veel plezier morgen met je blogverjaardag!!

 2. Buhhh, ik vind het ZOOO jammer dat ik er niet bij ben uiteindelijk, maar echt: volgens mij val je in het echt ook hartstikke mee :0 Fijne dag morgen, slaap lekker!

 3. He Lieve Lindaay,

  Ik ben net zo gespannen en zenuwachtig als jij! Ik ken niemand, behalve jou een een beetje via je blog. Maar ik kom! En we overwinnen! En het wordt een geslaagde middag, echt! See you! Xx Jerney

 4. Ik volg je blog denk ik nog maar een half jaar nu en post nooit iets maar ik wil je wel veel plezier wensen vandaag, het wordt vast heel gezellig! :)

 5. Ik ben een uitstervend ras met geen tattoo's. Nooit begrepen die drang. Maar dat komt ook doordat ik snel op dingen uitgekeken ben, dan ga je niet voor iets wat voor altijd op je lijf blijft staan. :D Verder denk ik altijd maar, ik hoef er niet mee rond te lopen. :P

  Ik heb ondertussen gehoord dat het een gezellige dag geweest is :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *