Bijbloggen #17 Bijna 33, MudMasters en bruiloften

Eigenlijk wil ik ont-zet-tend graag onder de douche springen en daarna een aflevering van Stranger Things kijken, maar ik wil ook gezellig met jullie bijbloggen. Ik ga eerst dat laatste doen en hoop dat het dan nog niet te laat is voor dat eerste. Gezien het feit ik op doordeweekse dagen rond 22u00 mijn bed in duik (#granny), vrees ik het ergste. Nog maar één week slapen en dan ben ik jarig! Die fantastische doopnamen zijn trouwens Fries en Duits. Ja ja, internationale allure hiero. Ik spreek echter geen woord Fries en kreeg alleen de naam mee van mijn wijlen oma. Duits spreek ik stukken beter, dankzij mijn Duitse Omi die nog wel in leven was toen ik geboren werd. Aber heute spreche ich gar zu wenig Deutsch wie überhaupt jeder man zu beeindrucken. Oder etwas. Irgendwie, bijbloggen wir werden. 

Ik vier mijn verjaardag trouwens niet, net als vorig jaar. Het zijn momenteel retedrukke weken en lekker samen met René en Taar mijn geboortedag vieren vind ik helemaal prima. Scheelt ook weer opruimen, want vanaf volgende week komt de schilder onze benedenverdieping in de verf zetten. Eindelijk! Na anderhalf jaar afscheid nemen van onze paarse, Milka-lila kozijnen.

De schilder verwacht binnen een dag of drie klaar te zijn met de klus, dus gaan we oktober in met kozijnen en deurposten in hoogglans wit. Daarna gaan we, kuch, plinten leggen. Ja, dat vonden we nu eenmaal de meest logische volgorde en die kozijnen duurden gewoon even! Vandaar de vertraging.

We zijn ook druk bezig met de tuin, beter gezegd, het snoeien en uitgraven van de jungle die onze tuin moet voorstellen. Ook onze voortuin en entree wil ik aanpakken. Ik heb een foeilelijke struik gekortwiekt en wil daar paarse en roze hortensia’s planten. Een stuk of vier, naast onze voordeur. Ik vind hortensia’s zulke mooie planten! Dus als je me blij wilt maken volgende week, hortensia’s zijn welkom, haha!

Ik weet al wat ik van René krijg, maar typ deze blog nog op mijn oude PC. Ik ben heel geduldig en wil mijn cadeau pas op mijn échte verjaardag. Gelukkig is dat nog maar een weekje wachten, want djiez wat is dit ding t r a a g geworden na al die jaren. Ik durf bijna niet meer te monteren op deze computer, dat kan dat arme ding echt niet meer aan.

Over monteren gesproken, komend weekend ben ik uitgenodigd door Mud Masters om hun parcours in Biddinghuizen te overwinnen! Dit jaar is er een nieuw obstakel: de EXECUTION! Na acht maanden ontwikkelen, bouwen en testen presenteert Mud Masters trots: EXECUTION! Op 24 en 25 september gaat-ie in première in Biddinghuizen en ik ben erbij!

Het is een soort vrije val, in deze video zie je de volledige obstacle, SLIK!

Ik ga niet vloggen tijdens de loop, want dat wordt wel erg modderig, maar ik mag op zaterdag Walibi bezoeken en daar zal ik wel de nodige beelden schieten. Ik neem mijn mede-sportyspice vriendin Martie mee en we logeren in een huisje van vakantiepark Walibi Village. Pyjamaparty! Ik heb er onwijs veel zin in, lekker modderig en sportief mijn 32e levensjaar uit.

Aankomende vrijdag én die week erop heb ik twee bruiloftsfeesten. Ik weet nog niet precies welke jurkjes ik zal dragen, maar aangezien ik tegenwoordig weer Snapchat en Instagram heb, zal ik mijn outfits en wat feestelijkheden met jullie delen. Stiekem vind ik het best leuk om weer zoveel ‘bekenden’ op Instagram tegen te komen en te zien hoe het met iedereen is.

Nou, de klok tikt 21u56, dus ik ga er een eind aan breien. Die aflevering Stranger Things gaat niet meer lukken, maar ik heb zin om even lekker uitgebreid te douchen, dus ga ik dat obstakel in onze badkamer maar veroveren.

#brangelina #bradpitt #pickme #blond #amsterdam #blondamsterdam

Een foto die is geplaatst door Blond-Amsterdam (@blondamsterdamnl) op

PS: Brad Pitt is weer vrijgezel. We kunnen doen alsof we het intens verdrietig vinden dat Brangelina niet meer is (en ik zweer je: ik vond ze geweldig samen), maar laten we eerlijk zijn: het is toch een lekker idee dat Brad weer beschikbaar is? Ja toch? Of ben ik de enige die dat – ondanks dat ik ‘m nooit zal tegenkomen in de kroeg – een leuke gedachte vindt?

Liefs,
Lindsay

5 reacties

  1. Succes met Mudmasters, gaat jou als sport mama echt wel lukken! Wat is je Snapchat naam, dan ga ik je daar ook volgen? En sorry hier geen Brad Pitt aanhanger haha… ;-)

  2. Succes bij Mudmasters, dat wil ik ook ooit nog graag doen. Volgend jaar denk ik, vriendin van me heeft er ooit een gedaan en os hooked!! Je hebt ze ook voor familie's, kindjes vanaf 5 dus je hebt nog ff.. :)
    Twee jaar terug toen Brangelina op Malta waren voor hun eerste eigen geproduceerde film hebben wij langs hun boot gejetskied.. Als ze aan boord waren op dat moment hoop ik dat ze enorm gelachen hebben toen wij kopje onder gingen in een (te) scherpe bocht.. Vond ze altijd een power couple inderdaad, maar het idee dat ie gewoon weer vrij is maakt de wereld toch een stukje mooier..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *