Bij de tijd

Ik had al enige tijd een ouderwets, groot en glimmend Casio horloge op mijn wensenlijst staan. Geek chique, net als vroegâh – je kunt er nog net niet je televisie mee bedienen. Vandaag scoorde ik mijn horloge en nadat René ‘m kleiner heeft gemaakt zal ik ‘m zo dragen:


Ik heb wel even getwijfeld in de winkel, want ditzelfde horloge was er ook in het zilver. Maar zilverkleurig was eigenlijk net iets te mannelijk en die gouden is eigenlijk zo lekker flashy en shiny, dat het juist weer leuk is.

Het is een horloge dat ik me uit mijn middelbare schooltijd herinner. Net voordat de Baby-G horloges ‘in’ werden (ik had een roze panterprint, dûh).

 

Ik heb het horloge (ondanks dat het nog te groot is) omgedaan om te combineren met wat armbandjes. Tenslotte ga ik het uiteindelijk dragen met loads leren bandjes, gevlochten armbandjes en mijn houten Jezus/Madonna-armband.

Wat vinden jullie ervan? Te fout goud of nerdish cool?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *