Bestellen bij Sans-Online.nl

Vorige week kon ik jullie namens Sans-Online.nl een shoptegoed bieden van 50 euro. Natuurlijk vond ik dit een hartstikke gave actie en heeft de winnares (Brigitte) al enthousiast en blij gereageerd. Al bloggende over deze actie was ik natuurlijk druk bezig in de webshop van Sans-Online.nl en kon ik het niet laten twee artikelen te bestellen. Dat ging heel fijn en gemakkelijk, I’ll show you!

Ik liet mijn oog vallen op een spijkergilet en een wit basic lang hemdje. Ideaal deze zomer voor festivals! Denim is een goede investering want om de paar modeseizoenen is het gegarandeerd weer een hit. En een fijn basic wit hemdje dat over je billen valt, daar zocht ik ook al tijden naar.

Ik plaatste de producten in mijn shopping bag en maakte daarna een account aan, Dat ging heel simpel, in één stap. Vervolgens koos ik (uitgewinkeld en wel :-) voor een betaalmethode. Dat kan via iDeal, overboeking of creditcard. Voor iedere shopper wat wils! Ik koos voor iDeal en guess what: voor 16h00 betaald met iDeal op werkdagen, de volgende dag in huis! Wauw!
Na het bevestigen van mijn bestelling kreeg ik nog een bevestiging per e-mail en ook kan ik via MySans (online) mijn bestelling volgen. Een duidelijk overzicht met informatie over de factuur, retour en Track & Trace. Heel helder en netjes. Bovendien is verzending (mits aankoop boven de € 10 euro) gratis!

Dus ik heb lekker geshopt en wacht geduldig mijn pakketje af. Morgen is het er, ik ben benieuwd! Thanks Sans-Online.nl, voor de leuke winactie en voor de fijne manier van online shoppen. Jullie hebben er weer een vaste klant bij! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *