Beppie

"Schat, schat, schat, schaaat, sol niet met mijn haaart!"
*vrij vertaald naar Fergie’s "No, no, no, nooo, don’t phunk with my heaaart" :-)

Het is en blijft een Beppie, maar ik ben weer in mijn Black Eyed Peas stemming dus luister ik non-stop nummers als Pump It, Don’t Lie, My Humps en Bebot (aanrader!).

De afgelopen dagen waren echt hectisch maar gaaf!
Zoals je misschien wel meegekregen hebt heeft BARCODE echt ontzettend veel publiciteit gekregen en hebben we interviews gegeven voor RTV Utrecht, BNN Radio, Fun-X, en staan we met artikelen in de NL30, de VVV Utrecht, tot twee maal toe in het Algemeen Dagblad met foto en zelfs het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) pikte onze unieke première op!

Klik hier om het artikel in het AD terug te lezen, en zie hoe ik sta te stralen op de planken ;-)
Foto_ad_14032008_jpg

*Gelukkig val ik niet zo op in het midden met mijn witte skinny jeans en 70’s shirt en suede laarzen ;-)

En natuurlijk vond ik het hartstikke lief dat er zo ontzettend veel mensen voor mij waren komen kijken afgelopen donderdag! En allemaal een lief bloemetje of kaartje meegenomen hadden, sweeties!
Thanks mommy, Ber, René, Cindy, Wendy, Tommy, Jordy, Marcel en alle anderen die ook kwamen kijken!

De afleveringen kun je altijd terugzien op Rolling Story.nl,
maar lief publiek, blijf ons ook wekelijks live bekijken in het Hofman Café! :-)

Fotos0235
Fotos0240
Fotos0241
Lins a.k.a Evie (uniek bestek!) – vòòraf aan de première: Merel/Sam & Lins/Evie – Lins/Evie & Jos/Olov

Over 2 nachtjes mogen we alweer, en word nu alweer helemaal enthousiast als ik eraan denk.
Wat is het weer heerlijk om op de planken te staan en die adrenaline en spanning te voelen!
Ik denk toch dat ik echt nooit zonder acteren zal kunnen, dus toen Marcel donderdag na de première vroeg of ik zondag een rol wilde spelen in zijn zombie-movie, zei ik natuurlijk volmondig: ja!
En wat een hilarische dag was het ’s zondags! De zombies waren echt scary geschminckt door de visagie en na ontsnapt te zijn uit de kroeg die aangevallen werd door deze levende doden, een wilde achtervolging in de auto en denkende ontkomen te zijn, werd ik tegen het einde toch nog opgegeten door de creepy walking dead zombies! Maar, als ware screamqueen gaf ik een prachtige schreeuw terwijl ik opgepeuzeld werd :-)


Fotos0243

*een hele enge zombie :-|

Vanmorgen om 7 uur was ik al uit de veren om op de fiets te springen naar zwembad Den Hommel om even baantjes te trekken. Heerlijk (tussen de kleppende bejaarde dametjes en een enkele heer, haha :-)) fris de ochtend begonnen en nu alweer braaf aan de studie. Can’t wait tot het moment dat ik mijn HBO-diploma in ontvangst mag nemen als afgestudeerd CMV’er. Social work, here I come!
Maar ik ben al langzamerhand een beetje aan het rondneuzen en netwerken naar creatief-cultureel werk in de musea- en theatersector. Dus als iemand nog een projectleider, regie-assistent of productieleidster nodig heeft per halverwege mei, holla! ;-)

Ondertussen ben ik ook druk bezig met mijn eigen kleine onderneming, als freewheelend en freelancend.
Visitekaartjes zijn er al, en ik ben nu bezig met on-line sites en dergelijke, dus binnenkort zal ik eens zien of ik als newbie een mooie link kan droppen hier.

Anyway, tot dusver, duty/study calls so here comes superwoman (*Leaf – Wonderwoman: oh, oh, oh, ooh-oh, there’s gonna be a whole lot in store for me! ;-))

So byebye for now,

Love,

Lins a.k.a. Evie

100px_lindsay_2


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *