Beauty&zo: december favourites

P1020815In 2009 plaatste ik voor Ze.nl een online overzicht van mijn beauty favorieten. Het grootste deel van deze lijst klopt nog altijd (echte favorieten dus!) maar inmiddels heb ik een aantal producten aan mijn beauty favo’s toegevoegd. In mijn badkamer pronken (naast de Blond Amsterdam accessoires, love Blond Amsterdam!) sinds kort een aantal nieuwe producten, maar deze bevallen zo goed dat ik ze tot mijn favorieten reken.

Swiss Dent Extreme Whitening tandpasta
Gescoord tijdens de DDD bij de Bijenkorf waar ik € 9 euro voor een tube betaalde. De laatste DDD-dag (zondag) is alles 50% off, dus heb ik een tweede tube voor de helft van de prijs gekocht. Normaal gesproken betaal je € 25 euro per tube, maar dat gaat me te ver. Voor een tandpasta, come on! Inmiddels ben ik aan mijn tweede tube begonnen en ik merk sinds oktober een behoorlijk verschil. Toch zal ik zoek moeten naar een alternatief, want ik ga écht geen vijf-én-twintig (!) euro betalen voor een tube tandpasta.
Veel mensen hebben hun vaste merk tandpasta. Wat voor tandpasta gebruik jij?

Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Ook ingeslagen tijdens de DDD, want ieder jaar is er wel een goede Elizabeth Arden aanbieding bij de Bijenkorf. Ik gebruik de crème op droge plekjes in mijn gezicht (hallo december!), schrale neus (ik ben al een dikke maand doorlopend verkouden), korstjes waar ik (stop!) tóch aan krab en op mijn lippen voor het slapen gaan. Volgens mij is het met Eight Hour Cream you love it or hate it, and I love it!

Nivea Onder de douche bodylotion
Eerst dacht ik: yeah, marketing trucje. Bodylotion onder de douche, wat een bullshit. Maar ik ben behoorlijk nieuwsgierig aangelegd dus kocht ik tijdens de introductie van dit product een fles. Kritisch tijdens de eerste testrit onder de douche smeerde ik me na het wassen in met de bodylotion, om het vervolgens weer af te spoelen. Na het afdrogen dacht ik: verrek, het werkt! Mijn huid is gevoed en de bodylotion trekt snel in zonder vettig laagje achter te laten. En wat ideaal om met een kleine handeling je huid te verzorgen. Na het douchen insmeren doe ik namelijk niet vaak, ik vergeet het of heb haast. Onder de douche kost het natuurlijk evengoed tijd om te smeren, maar toch voelt het minder als een opgave. Inmiddels is Nivea vaste prik bij iedere douche-beurt.

Lush Big shampoo
Het is geen geheim dat ik fijn haar heb. Prachtig blond, maar ook zacht en fijn, zonder volume. Verschillende lotgenoten tipten de Lush Big shampoo. Nu de Lush ook in Utrecht is gevestigd vond ik het tijd de tip eens te proberen. And I’m glad I did! Zonder mijn haar te verzwaren geeft de shampoo mijn haar een boost terwijl het tegelijkertijd verzorgd wordt en heerlijk ruikt. Dus thanks voor de tip dames!

Dit zijn mijn nieuwste favorieten. Heb jij beauty favorieten die je blíjft kopen?

xoxo Lins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *