Beauty: wimperextensions bij Eyelash Express

Ter voorbereiding op de bruiloft ben ik alvast wat vergelijkend warenonderzoek aan het uitvoeren. Waar kan ik mijn bruidsmake-up laten verzorgen, wie doet mijn mani- en pedicure en hoe stijl ik mijn haar? Vrijdag 13 september wil ik natuurlijk op mijn allermooist verschijnen voor mijn man in spé. En uiteraard als bruid het stralende middelpunt van de dag zijn ;-)
Vandaag liet ik daarom wimperextensions plaatsen bij Eyelash Express.

Wimperextensions laten zetten

bron Eyelash Expres:

Wat zijn wimperextensions
Bij onze wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt.

Levensduur
De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimper(s). Uw eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 4 weken een opvul-behandeling uit te laten voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set lashes is 60 tot 90 minuten. Een opvul behandeling-duurt gemiddeld 15 minuten.

Kosten
– Nieuwe set wimpers:  €75,00
– Opvullen na 2 weken €29,95
– Opvullen na 3-4 weken €39.95
*inclusief btw

Eyelash Express heeft 2 vestigingen, één in Amsterdam Zuid op de Van Baerlestraat 154 en één in Houten op de Heidetuin 125. De vestiging in Houten bezocht ik vanmorgen. Voor mij als Utrêgse is dit slechts 10 minuten met het OV, easy breezy dus.

Vergelijk 3Om 10 uur liep ik binnen bij de salon en werd ontvangen door de medewerkster. Ze informeerde of ik al eens eerder wimperextensions had laten zetten, wat niet het geval was. Ze legt uit dat ik kan kiezen uit verschillende formaten. Van ieniemienie-kort tot Kim Kardashian-lang. De langste wimpers zijn écht huge (maat 16) en ogen (ha!) niet bepaald natuurlijk. Omdat ik van mijzelf lange wimpers heb (haar woorden! ;-) kiezen we lengte 13 voor een natuurlijk maar toch wow-effect.

Vervolgens mag ik plaatsnemen op de ligstoel (zo een als in de schoonheidssalon) en krijg ik een warm roze fleecedekentje om. Omdat je ongeveer een uur stil in de stoel ligt kun je het fris krijgen, vandaar. De medewerkster checkt of ik geen mascara draag (neen) en plakt vervolgens twee beschermlaagjes op mijn onderste wimpers en oogrand. Zie je mooi mijn wallen ook niet meer, ideaal ;-)

Dan gaat ze aan de slag. Ik moet mijn ogen het komende uur gesloten houden en we kletsen wat, maar al snel doezel ik weg. Ik val niet in slaap, maar lig toch wel comfy onder de roze fleece ^^ Ik had verwacht dat ik moeite zou hebben mijn ogen zo lang te sluiten maar dat valt reuze mee. Geen enkele keer heb ik de behoefte te knipperen of mijn ogen te openen.

Je voelt helemaal niets van het plaatsen van de wimperextensions. Zoals je hierboven kunt lezen worden de extensions aan je eigen wimpers bevestigd. Maar ik voel geen druppeltje lijm of prikkende ogen. Ik laat regelmatig mijn wimpers verven bij de schoonheidsspecialist omdat ik blond ben en daar voel ik soms de wimperverf prikken, als je snapt wat ik bedoel. Maar hier voel ik niks, nakkes, nada.

Enfin, een uurtje doezelen en soms wat kletsen later checkt ze voorzichtig of mijn oogleden nog los van elkaar kunnen. Thank the Lord ;-) Ze verwijdert de beschermende plakkertjes van mijn wallen en geeft aan dat ik mijn ogen mag openen. Mijn linkeroog begint wat te prikken. Sluit ze dan nog maar even, dan zijn ze gevoelig van de lijm die nog in de lucht hangt, oppert de medewerkster. Zo geschiedde. Ik sluit mijn ogen nog een paar minuutjes en daarna kan ik zonder traan of prik mijn zwoele oogopslag bekijken in het spiegeltje wat de medewerkster me aanrijkt.

Vergelijk 2Wauw! Kijk d’r lonken! ;-) Het voelt absoluut niet zwaar, wat ik enigszins had verwacht. Zoals bij een mat die je in je haar draagt, omdat er toch een wimper aan je eigen wimperhaar bevestigd is. Maar ik merk niets qua gewicht en ben verbaasd over de natuurlijke look. Het zit goed, het voelt goed en het staat geweldig. Ik ben tevreden!

Vergelijk 4Mijn wimpers zijn voller en langer maar niet too much. Onderweg naar huis check ik steeds mijn oogopslag in de weerspiegeling van ruiten. Verbeeld ik het me nu of kijkt men me langer aan? Werken mijn wimpers nu al, wink wink ^^ 

De hele dag regent het pijpenstelen vandaag en het is heerlijk om door de regen te banjeren zonder bang te zijn dat mijn mascara uitloopt. Je kunt producten als mascara of remover gebruiken zonder olie, omdat olie ervoor zorgt dat de lijm loslaat. Dan heb je dus een watje met wimperextensions in je hand, niet de bedoeling. Ook zul je niet veelvuldig in je ogen moeten wrijven (gaap!) dat komt de wimperextensions niet ten goede.

Laat ik eerlijk zijn, ik vind het resultaat prachtig. Maar ik zou niet iedere maand 30 à 40 euro uitgeven voor het opvullen en bijhouden. Dit vind ik iets voor bijzondere gelegenheden, zoals mijn bruiloft. De komende maand ga ik ervaren hoe de wimperextensions me bevallen en ook eens experimenteren met mascara.
Ik hou jullie op de hoogte!

Knipoog ;-)

xoxo Lins

11 reacties

  1. Echt super mooi!! Helaas ben ik een bril drager en heb ik nu al last dat me mascara streepjes op mijn bril maakt :( Maar als ik nachtlenzen neem wil ik het ook een keertje gaan proberen, me beloning voor 60 dagen insanity + een strak lichaam hahaha.
    Ik lees je blog omdat ik ook insanity doe en het geeft me net even dat beetje meer motivatie om ook iemand anders te horen die het ook doet met een normaal goed echt resultaat. Keep up the good work! Liefs Mercedes

  2. Zou maar niet te vaak gaan als ik jou was, t liefst helemaal niet meer, want niks 1 op 1 ze plakken wel 4 van je eigen haartjes aan 1 extension met als gevolg " bijna geen wimpers meer" ik ga al langer dan anderhalf jaar naar de eyelash express en nu heb ik bijna geen natuurlijke wimpers meer omdat ze het niet 1 op 1 doen maar je snel afraffelen zodat de volgende kan gaan liggen!

    1. Hi Chirlana, dank voor je reactie! Ik heb na deze eenmalige keer ook geen wimperextensions meer geplaatst, ik kon er niet aan wennen en heb ze na 2 weken laten verwijderen. Het was echt niets voor mij. Wat vervelend dat je nu zoveel uitgevallen wimpers hebt, hopelijk groeien ze snel weer aan!

    2. Ik zit zelf ook in het vak (Vleuten) en als ik zie dat er slechts 15 min gerekend wordt voor opvullen, geloof ik je meteen. Ik reken daar een uur voor! En voor een nieuwe set ook een half uur meer dan zij. En btw, ik werk snel. Maar wel nauwkeurig. En zo hoort het ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *