Be a queen, wear your Croown!

Vrouwen en tassen. Hoeveel heb jij er? Menig vrouw beschermt haar tas als een leeuwin haar welpjes. Je tas verdient zelfs een eigen zitplaats in de bus of trein. Zit ik buiten op een terras, dan staat mijn tas op schoot of hangt hij aan mijn stoel. Op de smerige grond zetten, zodat mijn baby vieze billen krijgt? Never!

Vroeger kocht ik vaak tassen bij H&M, Primark of andere budget-ketens. Reuze leuk voor de variatie, maar niet erg duurzaam. Hengsels die afbreken, ritsen die stuk gaan, plastic wat scheurt. Een tas verdient eigenlijk beter. Zacht runderleder van goede kwaliteit. Groot genoeg, maar toch classy. Onlangs debuteerde label Croown onder de catchy titel: ‘Be a queen, wear your Croown‘.

Mijn lieve vriendin Camilla is de geestelijk moeder van Croown. Zij vindt dat veel van de huidige lederwaren gedateerd en te duur zijn. Om prijzen te drukken wordt veel nep-leer gebruikt in de modewereld. Zonde, aldus Camilla, want leer heeft zoveel mooie eigenschappen en is veel duurzamer dan vinyl of plastic. Dat kan beter… en om daad bij het woord te voegen lanceerde ze haar eigen tassenlijn: Croown! Cool hè?

Mijn favoriet is de Slim Shopper in petrol kleur:Croown ging back to basic: wat moeten – voor elke vrouw – de basiseigenschappen van een tas zijn?  Zo ontwierp Camilla 6 basismodellen, voor elke gelegenheid een geschikte tas.


Benieuwd naar de tassen? Neem dan snel een kijkje op Croown.nl.
Met Sinterklaas en Kerst voor de deur kun je wellicht een Croown op je verlanglijstje zetten. Ik weet zeker dat de Goedheiligman en Santa ook gecharmeerd zijn van Croown. Bovendien gaat de tas jàààren mee (want, kwaliteit) dus dit is een cadeau voor lang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *