Twihard: Breaking Dawn 2 première

Het is zover! Het aller, aller, aller (snik) laatste deel van de Twilight Saga: Breaking Dawn 2, is vannacht in première gegaan.

Ik bezocht de Twilight Marathon, inclusief Breaking Dawn 2.

De sterren uit Twilight schitteren voor het laatst samen op de (zwarte) loper. De grote vraag was natuurlijk: hoe cozy zijn R-Patz en K-Stew? Amper drie maanden geleden bedroog ze haar Edward, pardon, Robert. Na een korte break-up hervatten ze de relatie weer, net als Edward & Bella. Of was Robert’s groene Gucci-pak toch een jaloerse hint?


De vampieren, weerwolven en andere inwoners uit Fork betraden de zwarte loper van het Nokia Theater in Los Angeles. Bekijk op Popsugar.com alle foto’s van de Breaking Dawn 2 première in LA. Het zijn 256 foto’s maar believe me, they’re worth it. Wanneer je écht een Twihard bent, bewonder  je ook de afterparty foto’s van Popsugar.com.

Mijn oordeel na het zien van de foto’s: niets (meer) aan de hand tussen Robert & Kristen! Sterker uit het drama gekomen <3 Twilight-geliefden Edward en Bella, off-screen lovers Kristen en Robert schitteren samen op de zwarte loper. Robert Pattinson in een groen pak van Gucci en Kristen in een gewaagde see through jurk, duidelijk volwassener dan haar karakter Bella! Zou Robert haar vergeven hebben om Bella’s bevallige bum?

Zelfs van Kristen ben ik gaan houden, ondanks haar norse houding in interviews en outfit fails. Kijk hoe prachtig ze is opgebloeid. En respect voor haar openlijke boetedoening tijdens de vreemdgaan-crisis.

Schrijfster Stephenie Meyer is übertrots te midden van haar vleesgeworden boek-karakters Bella, Edward en Jacob. En natuurlijk de jongste Twilight-telg. Love hoe Stephenie Meyer Jacob heeft laten imprinten met Renesmee. De stoere Emmet met zijn filmzusjes Rosalie en Alice. Net zo bella als hun newborn schoonzusje: Cullens zusjes Rosalie en Alice, oftewel Nikki Reed en Ashley Green op de zwarte loper. Evil Jane uit de Volturi Clan is in real life Dakota Fanning met donkere lokken.

Hoe retarded het ook klinkt: ik ben van alle families gaan houden. De Cullens, Jacob Black en zijn wolfpack, de Volturi en natuurlijk Bella Swan en haar ouders. Prachtig zien ze eruit, hoewel ik er ook een tikkeltje triestig van word.


Na Breaking Dawn 2 is het écht voorbij.
Ik herlees de boeken, kijk de films opnieuw (en opnieuw), maar hierna is het klaar. Ik heb genoten van de vertolking van Robert, Kristen en Taylor. Hoe low-budget het eerste deel verfilmd is, onwetend van de hit die het zou worden. Hoe groots de Twilight Saga nu is. Schrijfster Stephenie Meyer is volgens zakenblad Forbes goed voor een geschat vermogen van $ 125 miljoen dollar.
Niet slecht voor een tienerboekenserie!

Twihard? Ik beken, dat ben ik.

Vannacht zag ik Eclipse, Breaking Dawn 1 en tot slot Breaking Dawn 2 in de Pathé Twilight Marathon. Na de slotscène slikte ik. Geen traantje, maar toch.

Zaterdag zie ik ‘m opnieuw met vriendinnen, die ook verzot zijn op Twilight.

Als echte fan wacht ik trouw tot er een special edition DVD-box komt met alle delen, hopelijk met veel extra materiaal behind the scenes.


Zijn jullie TwiHards?
Voor mij is Twilight net zo onsterfelijk is als de vampiers in de serie. What about you? Happy dat de hype dadelijk voorbij is of, net als ik, een tikkeltje triest?

xoxo Lins (Team Edward!)

3 reacties

  1. Tikkeltje triest is een beetje onderdreven ;)
    Snik snik!!!

    Zelfs Jeroen is Twihard. Hij zit nu al aan me kop te zeuren dat we naar de bios moeten. We gaan onze eigen 'marathon' houden (iedere avond 1 film en dan maandag naar de bios) Super veel zin in. Enne: team Cullen natuurlijk!!

    Ook ik wacht op de special edition… (tot die tijd heb ik de gedownloade versies op me pc staan) Hoop dat Sinterklaas volgend jaar mij nog in t grote boek op de juiste heeft staan!!!

    En even over de cullen zusjes: WAUW!!!! Ze zien er zo nog beter uit!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *