AA

Neen, ik heb me niet aangemeld, maar mensenkinderen: ik wist even niet meer hoe ziek je kon zijn van alcohol. Dat was nl. alweer 8 jaar geleden (lees: ik was 14 & probeerde meer drankjes te nuttigen dan een 14-jarig jongedametje op een schoolfeest aankon), en vandaag voelde ik me weer net zo ziek als toen. Dat is dus echt verrot.
Gisternacht ging het op zich nog wel, ik voelde me wel aangeschoten, toen ik met Lottiej naar huis fietste, en maakte thuis een tosti (mijn standaardritueel na het stappen), maar ik had nog geen hap weg, of ik moest al rennen. Bah!
Toen bedacht ik me dat ik zo snel mogelijk mijn bed in moest, dus de tosti liet ik op het aanrecht voor wat het was, ik was wel nog helder om te bedenken dat ik de stekker uit het tostiapparaat moest halen, maar wat bleek nu vanmorgen: ik had de stekker ín het apparaat laten ‘vallen’, waardoor het hele snoer doorgebrandt was! Ik had met mijn domme kop dus ff flink kortsluiting kunnen veroorzaken. Ja, ik noem mezelf dom, met het schaamrood op de kaken.
Onderweg naar mijn slaapkamer moest ik nogmaals een stop op de badkamer maken om mijn maaginhoud via orale weg in het toilet te deponeren, en toen ik eindelijk in bed lag voelde ik me iig ietwat opgelucht. Maar de hele dag vandaag voel ik me zo slecht, echt bah! Zo ontzettend niet lekker :-(
Ik ben echt flink ziek, wat een les.

Dus ik heb mezelf voorgenomen: no more drinks for you, lady!

Er zijn genoeg alternatieven (aqua, jus d’orange, jus de pomme, Red Bull, Lemon Cola), kortom: de keuze is reuze! Wat ben ik toch een wijs & verstandig meisje! ;-)

Bovendien zijn de lezers van mijn weblog cq. familie, vrinden, vrindinnen & kennissen nu ook voorbereid op mijn keuze in de kroeg, voordat ze van hun barkruk lazeren (Lindsay, water? ;-))

Nu ga ik zo lekker een filmpje kijken, morgen lekker uit eten met Dunja & daarna op kraamvisite bij Chantal & haar babyboy Jayden, leuk!
Ook is mijn papa afgelopen dinsdag thuisgekomen uit het ziekenhuis, wat heel fijn is! Er staat nu wel een gigantisch bed in onze huiskamer, omdat hij overdag vaak ook moet rusten, maar dat ligt voor mij (in het geval van vandaag), ook best lekker ;-)
Hij heeft vandaag ook een wandeling buiten gemaakt met ons, dat doet hem goed.
En ik wil mijn lieve nichtje bedanken voor haar mooie kaartje, je bent een schatje!

Ik ga weer offline, dit beeldscherm doet mijn oogjes niet zo heel goed, dus ik zeg: ajuus parapluus (want dat weer wordt er niet bepaald beter op) & tot snel!

Dikke zoen,

Lindsay

1 reactie

  1. meid, wat fijn dat je vader lekker thuis is, zal hem ook wel goed doen johh!!
    en alcohol en ziek zijn , tjah dat ken ik haha .. neem me ook altijd voor om nooit meer te drinken , maar dat hou ik vaak niet langer dan 24uur vol ;p haha ..
    fijn weekend meid!!
    liefss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *