A whole new world! Disney-time! ^^

Ruim een week 29 en nagenietend van mijn leuke verjaardag en cadeaus, hebben we zojuist het cadeau van mijn liefste verzilverd! Misschien was het jullie op Twitter of andere social media al opgevallen, René verraste mij ’s ochtends met ontbijt op bed én deze kaart:


Wauwie!

En zojuist hebben we een midweek geboekt. Dus hebben we er nog 2 dagen bijgesnoept ^^ Van maandag t/m donderdag verblijven we in de Sequoia Lodge***, een Disney Hotel op een kwartiertje van het park. Samen hebben we gekozen voor dit hotel:

  • In de enorme open haard van de Redwood Bar and Lounge knettert de hele winter een romantisch vuurtje. De perfecte sfeer voor een cocktail.
  • Na een dag vol avonturen is het heerlijk smullen van het smakelijke buffet van de Hunter’s Grill of van de internationale specialiteiten van de Beaver Creek Tavern
  • Binnen – en buitenbad, whirlpool, sauna, stoombad en fitnesszaal

Bovendien is het vanaf 9 november al Kerst in Disneyland Parijs and I love Christmas!


En een fijn zwembadje! Uiteraard erg belangrijk voor de Kleine Zeemeermin ^^

Ik ben zo dankbaar voor dit mooie cadeau van mijn droomprins. Ik verheug me nu al op het moment dat we samen in de auto onderweg naar Parijs zitten, vier volle dagen in de parken kunnen doorbrengen en ’s avonds in ons Disney hotel kunnen neerploffen. Misschien plakken we er een vijfde dagje Parijs aan vast op de terugweg, maar boy oh boy: wat heb ík zin in Disneyland Parijs!

We both looove Disney, dus dit is echt óns prins- en prinsessentripje ^^

Zijn jullie gek van Disney?
Wij zijn er echt mee opgegroeid en zingen hardop mee met alle Disney-songs ^^ En ben je al eens in Disneyland Parijs geweest?
Voor mij is het de derde keer, René is nog nooit (!) geweest. Maar het is voor mij meer dan tien jaar geleden en samen met mijn liefste is het natuurlijk het allerleukst ^^

xxx Ariel, euh – Lins op Disney-wolkjes ^^

3 reacties

  1. Hoe heeft hij die kaart gemaakt? :O Want ik wil dit ook cadeau geven aan mijn vriend en ben al zo lang aan bedenken hoe ik zo'n kaart moet maken :(

    1. Hi Johanna, hij heeft de kaart in Photoshop gemaakt, met wat afbeeldingen en het lettertype van Disney heeft \’ie dat in Photoshop in elkaar geknutseld :-) Hopelijk ben je ook een beetje handig met dat programma, en alvast fijne dagen in Disney gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *