5 yr. anniversary: solid as a rock

Yeah! Alweer 5 jaar geleden, in de nacht van 4 op 5 maart 2007 – vroeg René mij officieel verkering. Hell, iedereen kon meegenieten op mijn blog, vanaf het prille begin tot heden kun je gewoon de tag “liefde” nalezen. Oh well, als je vriendin fervent blogger is, ben je soms gewoon een beetje online publiek domein. En stiekem is dat wel leuk toch, mijn hoteldebotel-schrijfsels terug te kunnen lezen ^^

*Ahww, a goetsjie goetsjie in 2007

Inmiddels zijn we bijna bejaard (lees: big 30 naderend :-/ ) maar nog steeds tres happy met elkaars gezelschap. En natuurlijk heb je ups & downs, want perfecte stellen zijn boooring, maar ik weet wel dat ik met deze woest aantrekkelijke kerel nog veel ouder wil worden. Bejaard. Als in advocaatje  met slagroom-bejaard. Of onze kleinkinderen pesten met hun verkering-bejaard. Langom: nog een hele tijd!

Dus ontstond het idee samen een tattoo te nemen. Een diamant. Waarom? De diamant een steen is die wellicht fragiel en kwetsbaar lijkt, maar feitelijk solid as a rock is. Shirley Bassey zong niet voor niets “Diamonds are forever“. En jeugdige lezers, inderdaad – Kanye West sample’de die tune. Maar Shirley was eerst. Lees mijn laatste blog over onze diamanten-tattoo voor meer achterliggende informatie.

En wat mooier dan deze tatoeage te zetten dan met ons vijfjarig jubileum? Dus, klik snel verder voor de foto’s van ons bezoek aan Dick de Wit’s Magic Tattoo Studio.


René en ik vinden de Magic Tattoo Studio van Dick de Wit gewoon de beste én gezelligste tattoo-shop van Utrecht. Ik ben bij andere shops geweest, maar bij Dick was er meteen een goede sfeer, professioneel advies, tijd voor je vragen of ideeën en het belangrijkst: goeie tatoeages. René liet zijn eerste tattoo zetten bij Dick en  aangezien we beiden nog lang niet volgeplakt zitten weet ik dat we nog vaak bij Dick zullen komen ^^

Afgelopen zaterdag vertrokken we (zonder afspraak) naar de studio en yeah – we konden bijna direct terecht. Aangezien wij niet de enige fans zijn van Dick & zijn personeel is er doordeweeks een wachtlijst tot mei (!). Maar op zaterdag is het inloop, dus ben je er op tijd bij – dan kun je plaatsnemen in de stoel. We kletsten wat, Dicky schetste de ontwerpen, we brachten de complimenten die René voor zijn eerste tattoo (gezet door Thomas) over, want dat is toch leuk om te horen en toen mocht de eerste plaatsnemen in de stoel.

Wie eerst?

*René in de stoel bij Dicky
Het formaat van René’s tatoeage is iets groter dan de mijne. Hij laat hem op zijn linker-onderarm zetten en ik op mijn rechtervoet. Links voor Lins, rechts voor René ^^

*Bijna klaar…

*Klaar!

*Yeah! There it is!


*Allrighty, dan ben ik aan de beurt!
Even overleggen waar precies op mijn voet de tattoo moet komen.

*Ik had expres ballerinas meegebracht zodat ik goed kon zien hoe het zou staan met open schoentjes

*Oehw, excited!
Het is wel een soort van lekkere spanning, van hetzelfde soort als in de rij voor de achtbaan, vind ik ^^

 *We zijn het helemaal eens, dit is dé plek

*De eerste lijnen worden gezet!
Voor mij is het al iets langer geleden dat ik mijn laatste tatoeage liet zetten (dit is mijn derde tattoo) dus ik was vergeten hoe het ook alweer precies voelt, de naald. Maar na 3 lijnen was ik alweer helemaal gewend en zat ik te genieten jôh!
Heel gek, ik vind het gewoon een soort van lekker gevoel, spannend en prikkelend! #leip

*Hihi, ik zit hier heel relaxed teevee te kijken terwijl Dicky hard aan het werk is

*Inkleuren
Eerst worden de zwarte lijnen gezet, zodat het complete plaatje er staat. Daarna wordt de tatoeage ingekleurd.

*Kletsmajoor
Ik heb me ook weer kostelijk vermaakt met Dicky. Het is zo’n onwijs aardige kerel en heel vertrouwd – wat ik belangrijk vind, want je moet je zeker in een tattoo-shop op je gemak voelen. Hij maakt met iedereen praatjes en dolletjes en ik ben overtuigd dat als er een Utrecht Ink zou komen, de serie kijkcijfers zou halen als een malle.

*Artist at work
Ik vind tatoeëerder echt een bijzonder beroep. Heel knap, om zo strak op mensenhuid te kunnen tekenen. Je kunt je niet permitteren fouten te maken, want het zit er for life!

*Yep, we’re done
Even hygiënisch reinigen, een zalfje erop en good to go.

*Tadaa!
Wauw… ik vind het zo mooi! Natuurlijk is de huid nog rood en moet nog helen, maar ik ben helemaal verliefd. Komt dat mooi uit, met de betekenis van deze tattoo! (PS: I know, ik heb geen mooie gelakte nageltjes en pedicure zoals jullie van mij gewend zijn, don’t sew me, hehe ^^ )

En het eindresultaat samen:


Zoals je ziet is mijn diamant wat kleiner, lichter & vrouwelijker en die van René wat groter en donkerder – mannelijker. Ik vind het zelf echt perfect, dit is precies wat we ons samen voorgesteld hadden van hoe het moest worden. Dicky did good!

Wat vinden jullie ervan? Zou je met een vriend/vriendin/familielid/BFF een matching tattoo nemen? Het is misschien ietwat anders dan een naam van iemand, maar toch is het van ons samen. Heb jij überhaupt een tattoo? Of heb je he-le-maal niets met tatoeages? Mag ook, hoor! 

xoxo Lindsay von V 

3 reacties

  1. Ik moet bekennen dat ik de eerste Grote Liefde heb laten vereeuwigen op mijn kuit. En daar kwam een kink in de kabel. Desondanks draag ik hem met trots. Die omslag in mijn leven is voor altijd met me verbonden. En ik leer er iedere keer van als hij me opvalt. Sommige momenten duren voor altijd.. En het liefst hou je ze voor altijd vast..

  2. Ik vind het een erg mooi teken en zou ook wel iets samen met mijn vriend willen, maar dan niet zoiets groots en opvallends. Sowieso ben ik niet echt fan grote kleurrijke tattoos (ik heb er 2, op mijn enkel en binnenkant onderarm). Maar mijn vriend is absoluut geen persoon om ooit een tattoo te laten zetten, dus dat zal nooit gebeuren :P

  3. Ziet er tof uit! Zelf heb ik niet zo de behoefte om een tattoo te laten zetten, maar ik zou ze wel graag zelf willen plaatsen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *