3FM Serious Radio


De 3FM studio met graffiti op de muur waar iedere artiest die
een bezoek brengt zijn of haar handtekening mag plaatsen.


Lobke, DJ Gerard van Arbeidsvitaminen , Lindsay, Mirjam en Tessa.
(Gerard was helemaal blij dat hij met zoveel jongedames op de foto mocht, haha :-)


Lindsay, Mirjam en Lobke doen raar & wensen je een g.goedemorgen ;-)


Giel kwam ook nog even langs, en was de aanstichter van het g.-woord in de uitzending ;-)


De actie waar het op 24 December allemaal mee begon.

Zoals je op de foto’s wel kunt zien, het was ontzettend leuk!
De 3FM crew & DJ’s zijn heel vriendelijk, absoluut geen omhooggevallen radiolui en hadden alles prima voor ons geregeld: super!

We waren niet heel lang aan het woord, omdat tussendoor de Serious Request top-100 ook gedraaid moest worden, maar Giel kreeg ons aan de geile-goedemorgen, oei ;-)
Misschien moeten we voortaan ieder gesprek vanuit het callcenter zo beginnen?

In ieder geval, binnenkort gaan Lobke, Mirjam & ik ook langs bij de 3FM nachtuitzending van Micha (op maandag/dinsdagnacht van 01:00 – 04:00 omdat hij ook wel eens wat gezellige jongedamesdrukte in zijn uitzending wilde). Doen we niet moeilijk over, toch meiden :-)
Dus nog vrinden gemaakt ook, zoals ik al schreef, toffe lui daar bij 3FM.

Toen ik thuiskwam was het echt niet meer te houden, 38 C. op de meter, dus ik heb lekker de auto gepakt en ben naar Strijkviertel gereden.
Heerlijk, ff het water ingedoken, drogen in de zon, boeken lezen & het allerleukst (vind ik zelf): mensen kijken :-D
Er was een scootergroep met stoere jongens & meiden, een gezinnetje met een hoogzwangere mama en een te lief jongetje, een moeder met 2 puberende kids en een jong stelletje die ontzettend verliefd waren.

Dat is toch wel leuk.
Ik bedoel, mijn vrindinnen & vrinden zijn toppers, maar voor romantiek moet je toch echt bij een eventueel vriendje zijn. Ik zie mijn vrindinnen nu niet echt mij semi-plagend natspetteren, knuffelend tegen me aanliggen op mijn handdoek of me optillen & fijnknuffelen in het water.
Sommige mensen zijn absoluut geen relatie-mensen, en ik waardeer mijn vrijheid ontzettend op dit moment na mijn eerste, lange relatie, maar uiteindelijk ben ik wel een echt relatie-mensje/meisje, merk ik. Zucht. Nu, genoeg serieus gebrabbel ;-)

In ieder geval, ik heb een lekker kleurtje gekregen, het leukst vind ik dan het douchen ’s avonds en zien dat je nog een wit bikinibroekje aanhebt, ha-ha :-D
Morgen ga ik denk ik lekker weer zwemmen, of zondag.

Vanaaf ben ik ff naar de Tivoli geweest, Anouk (collegae) moest optreden met dans-battles en dat was erg leuk. De zoektocht daarna naar een terrasje was voor mij niet meer te harden dus ik ben als een heuse afhaker net alleen naar huis gefietst.
Op zich ook wel verstandig gezien mijn drukke weekend.

Nu, ik ga lekker ff een DVD-tje kijken (jawel: mijn bruder heeft een DVD-speler gekocht, dus ik heb sinds kort ook de luxe om in mijn eigen mansion ;-) DVD te kijken).

Morgenavond lekker uit eten met Jess & Sjors en zondagavond lekker dansen.

Ik wens jullie een fijne avond/nacht toe!

Okeej, ei luf joew, baai-baai!

xxxx


Lindsay vrijdag 24 juni omstreeks 23:36 uur
(haal die webcam ook weer eens uit de kast)

2 reacties

  1. Heeee Lindsay!!
    T was echt super leuk bij 3 FM! Heb me goed vermaakt en lekker gelachen. Leuk dat we nog naar Micha gaan ook! Hebben we ff goed geregeld! haha!!
    Fijn weekend. Kus Lob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *