30something birthday present: Shabbies!

Natuurlijk kon mijn nieuwbakken echtgenoot mijn 30e verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan. Veel moeilijker dan andere jaren vond ik het een cadeau uit te kiezen. Ik ben een happy go lucky newlywed, zweef nog na op onze prachtige trouwdag in gezelschap van onze dierbaren en ben net terug van een zonnige honeymoon! Werkelijk, wat kan ik nog wensen?

Shabbies Lins 6

Verschillende ideeën passeerden de revue, maar die waren het toch nét niet. Niet bijzonder, na het passen was ik er niet enthousiast (genoeg) over en zo naderde 28 september. Ik ben wat dat betreft overigens vrij makkelijk, ik hoef niet perse een cadeau op mijn échte verjaardag. Nooit die eis gehad, als kind al niet.

Wars van enig diva-gedrag nodigde ik kleine gasten op mijn kinderfeestje uit die schoorvoetend toegaven geen cadeautje te kunnen missen bij hen thuis. Dat maakt mij niet uit, riep ik als 7-jarige, ik wil gewoon dat je komt. Opgelost :-) Dat is als 30-jarige nog altijd zo. Ik heb liever een fijne dag in goed gezelschap dan materiële zaken.

Toch werd mijn man ongeduldig want hij wilde me graag iets schenken, het liefst voor 2014 ;-) Vorige week slenterde ik langs de etalage van Fred de la Bretoniere en dacht: die Shabbies, dat zijn toch kekke laarzen. Ineens wist ik wat ik vragen kon!

Shabbies Amsterdam is de casual laarzen-lijn van Fred de la Bretoniere. Het woord Shabbies is zo bekend dat het bijna synoniem is voor de nonchalante laars. Ook voor Shabbies geldt dat ze worden gemaakt van natuurlijke hoogwaardige materialen zoals je van Fred de la Bretoniere gewend bent. De originele Shabbies herken je direct, met de herkenbare zool en naam in het leer gestanst.

Dus hop de winkel in, laarzen passen, maar helaas niet in mijn maat op de gewenste kleur voorradig. Wie weet konden ze besteld worden uit een ander filiaal. Thuis een blije man, want mevrouw had iets op haar wensenlijstje. Nu nog even geduld tot de schoenen geleverd werden. Zo geschiedde. Vandaag kreeg ik een belletje van Fred (niet persoonlijk natuurlijk ;-) en donderdag is koopavond!

Ze zitten als gegoten en na een rondje door de winkel wist ik: dit zijn mijn Shabbies. Ze lopen als pantoffeltjes en ik heb gekozen voor de warme kleur cognac. Omgeslagen onder een skinny jeans, als laars onder een jurkje, wat mij betreft draag ik mijn Shabbies overal bij. Met 30 jaar en 12 dagen ben ik best snel geslaagd voor een cadeau (voor mijn doen).
Thanks hubby, of moet ik zeggen shabby ;-)

Kende jij Shabbies al? Vind je ze yay or nay? Hoe zou jij ze combineren?

– xxx – LinShabbie :-)

Shabbies Lins 1

Shabbies Lins 3

Shabbies Lins 4

Shabbies Lins 5

4 reacties

  1. Mooie Laarzen dus een mooi cadeau jij blij René blij nu wat willen jullie als een pas getrouwd stel nog meer, en inderdaad dat verhaal van kids die niets konden kopen voor je verjaardag toen je erj klein was herrinner ik me nog goed.En ook nag van een meisje weet haar naam niet meer maar die met een zak chips kwam die ze gewoon uit de kast thuis mee had genomen.
    Nee voor jou telde alleeen dat ze gewoon moesten komen met of zonder cadeau je was wel altij erg zenuwachtig de avond ervoor of dat nog zo is weet ik eigenlijk niet zou ik eens moeten vragen pijn in je buik had je er altijd van.
    mooie blog weer liefs mam

  2. Heel erg mooi!! Ik had vorig jaar ook leuke Shabbies gekocht, zonder hak en met een bontje erin maar ik kreeg er pijnlijke blaren van. Gelukkig heb ik ze twee weken geleden op marktplaats voor een mooie prijs kunnen verkopen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *