3 maanden en 6 dagen: no more shop-stop

Ik was het zat. Na 3 maanden en 6 dagen (!) niet geshopt te hebben, rekende ik vandaag een blouse af bij de H&M. Ik sprak er al eerder over met vrienden en heb veel inzicht gekregen in mijn shop-gedrag. De afgelopen 3 maanden waren erg verhelderend en ik zal zeker anders shoppen in de toekomst.

Sorry, Free Fashion Challenge. Maar ik ben toch behoorlijk trots op mezelf.

5 reacties

  1. Als je van shoppen houd en je shopt zo lang niet meer, en je hebt inzicht in je gedrag gevonden heb je toch een heel mooi doel bereikt denk ik zelf ;)

  2. Laatste keer dat ik je sprak zei je nog dat het je makkelijk af ging. Vind het goed van je hoor, had alleen wel gedacht dat jij het langer zou volhouden. Maar je hebt weer iets geleerd en weet nu hoe en wat. Daar gaat het om!
    xxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *