29! en een dag ^^

Wauw, wat ben ik gisteren verwend! Go shorty, it’s my birthday!
Mijn laatste jaar als twintiger is ingegaan, 29 werd ik maar liefst (yep, born 28 september 1983). Naast alle lieve berichtjes via sms, whatsapp en social media, kreeg ik ook een boel kaarten met de post (zelfs vandaag, die eigenlijk nog op de foto horen ^^). Super!

En mijn feestje gisteravond was ook super! Heerlijk en gezegend dat ik mijn verjaardag vierde met zoveel lieve mensen. Het was gezellig druk: ondanks onze grote woonkamer,  hadden we met 25 partypeople toch zitplekken te weinig. Maar dat mocht de pret niet drukken, omstreeks 02:00 vannacht ging het lichtje uit ^^ en vanmorgen dacht de glasbak vast: ‘feestje gehad?’. Hihi!


En of! Waar is dat feestje?

Lieve vrienden, familie, followers, lezers, dank jullie wel voor mijn fijne 29e verjaardag. Ik voel me blessed en waardeer dat ik zoveel leuke mensen om me heen heb met wie ik dit kan vieren. Thank you! <3

PS: Oh ja, dat betekent inderdaad… volgend jaar DERTIG! Whoei! ^^ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *