13 nachtjes tot Halloween!

Who am I kidding? Vaste lurkers en reaguurders kunnen deze zin dromen: ik ben een griezellig meisje. Hell yeah, ik ben een griezelfreak and I love it! Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan wéét je dat het bijna weer Halloween is. Nog 13 nachtjes om precies te zijn, oeh!


Vorig jaar waren Gomez & ik de host van een Halloween Huisfeestje en it rocked! Of er dit jaar ook een Halloween parteh komt weet ik nog niet, maar sowieso worden het scary movies avec popcorn, dûh!


Mijn stijlicoon Lauren Conrad is blijkbaar ook nogal into Halloween, en deelt allerlei leuke beautytips om er Halloweentastic uit te zien! Vooral de skelet-nagels vind ik too die for! Ook heeft ze een leuke hair-tutorial, very Corpse Bride.


Wat zijn jullie Halloween-plannen? Hou je van griezelen of bibber je al bij de gedachte? Trick or treat!

xoxoLins

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *